Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου, ο Άρης. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο πρόσωπο το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Σελήνη σε αντίθεση με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σας παρασύρει έξω από τους σημαντικούς και βαθύτερους αισθηματικούς σας στόχους. Μην κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Προσπαθήστε να δείτε την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων. Διώξτε από μέσα σας ό,τι σας βαραίνει: αφήστε πίσω τις ενοχές. Προχωρήστε για να πετύχετε αυτό που πραγματικά σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη με την είσοδό της τώρα στην Παρθένο σας δίνει την ευκαιρία να δείτε την ρεαλιστική πλευρά της αισθηματικής σας ζωής, ευνοώντας το να πάρετε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Τώρα θα χρειαστεί να δείξτε αποφασιστικότητα σε σχέση με τις διεκδικήσεις σας στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος. Δείξτε από τι είστε πραγματικά φτιαγμένοι και τολμήστε το κάτι παραπάνω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο αυτή τη φορά, είστε πράγματι ευνοημένοι να ανεβάσετε τον πήχη των κινήσεών σας. η αναλυτική σας ευφυΐα σας στηρίζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αποφύγετε εντάσεις οι οποίες θα προκύψουν από τη δική σας κυκλοθυμική συμπεριφορά, με το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και της κυβερνήτου σας Αφροδίτης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Άρη, αρχαίο κυβερνήτη σας, να εισέρχεται τώρα στο ζώδιό σας, είσαστε ευνοημένοι να πάρετε το θάρρος και να προχωρήσετε σε πολύ αποφασιστικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Δία έχετε την κατάλληλη συμπεριφορά, η οποία θα σας βοηθήσει πολύ ως προς το να κάνετε την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και η ευρείας επιρροής είσοδος του Άρη στον Σκορπιό θα σας στηρίξει σε αυτήν σας την προσπάθεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την είσοδο τώρα του Άρη στον Σκορπιό έχετε υπόψιν σας πως μπαίνουμε σε μία περίοδο που χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν σταδιακά για αυτές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσέξτε αρκετά με την αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. Έχετε υπόψιν σας πως μπορεί να μην είναι όλα όσο τέλεια νομίζετε, έχετε αυτό υπόψιν σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...