Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την σύνοδο μεταξύ του κυβερνήτη σας Άρη και του Δία, με τους δύο πλανήτες στον Σκορπιό, έχετε μεγάλη ευκαιρία για ενεργή δράση στον αισθηματικό σας τομέα. αξιοποιήστε την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Δείξτε υπομονή απέναντι σε καταστάσεις που σας ενοχλούν, αλλά μην μένετε με σταυρωμένα τα χέρια, από τη στιγμή που νοιώθετε πως ένα ποτήρι έχει ξεχειλίσει, πάρτε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δείτε τις καταστάσεις έτσι όπως είναι και όχι έτσι όπως θα θέλατε εσείς να είναι. Αυτό βέβαια απαιτεί ιδιαίτερο θάρρος. Βλέπετε γενικά τα πράγματα λογικά, γιατί να μην το κάνετε και πάλι;

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στον αστερισμό του Ζυγού έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε προβλήματα του τελευταίου διαστήματος, ακόμα όμως και του παρελθόντος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μπορείτε να δείξτε πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις. Αν έχετε υπόψιν σας την μεγάλη εύνοια του τελευταίου διαστήματος. Είσαστε σε καλύτερη θέση για αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είσαστε ακόμα επηρεασμένοι από τον κυβερνήτη σας Ερμή, έτσι ώστε να προχωρήσετε σε κινήσεις σημαντικότερες. Μην  χάσετε λοιπόν αυτή την σημαντική ευκαιρία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η Σελήνη έχει εισέλθει πλέον στο δικό σας ζώδιο, βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις απέναντι σε προβλήματα του αισθηματικού σας τομέα, με μεγαλύτερη ευκολία και συνεργασία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Στο ζώδιό σας βρίσκονται ο Άρης, ο οποίος είναι και αρχαίος κυβερνήτης σας, και ο Δίας και μαζί σχηματίζουν ένα σημαντικότατο εξάγωνο που σας επηρεάζει άμεσα, για μεγάλες κινήσεις στον αισθηματικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ετοιμαστείτε για αλλαγές, οι οποίες θα λάβουν χώρα στον αισθηματικό σας τομέα. με τον Άρη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία ένας κύκλος θα κλείσει για εσάς, πρέπει να έχετε θάρρος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αποφύγετε υπερβολικές δηλώσεις. Η μεγάλη βεβαιότητα δεν είναι καλή. Όμως είναι σημαντικό από την άλλη το να δείχνετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τώρα αυτή τη στιγμή δεν έχετε ανάγκη από ισορροπία ακριβώς, αλλά από μελετημένη δράση. Αυτό είναι κάτι το οποίο η σημερινή σας επιρροή το δίνει και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η δημιουργική σας δράση είναι βασικό χαρακτηριστικό που πράγματι έχετε, αλλά τώρα ακόμα δεν μπορείτε να το θέσετε σε εφαρμογή. Πάρτε λοιπόν τώρα τον χρόνο σας, χαλαρώστε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...