Ο Ήλιος στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !

Ο Ήλιος στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !
<p align="center">Με την είσοδο του Ήλιου στους αεικίνητους Διδύμους, η καθημερινότητα αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς και γίνεται πιο επικοινωνιακή, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους τομείς που επηρεάζει στο κάθε ζώδιο. Πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς θα φέρει στον καθένα (να θυμάστε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας). 

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς, ο Ήλιος θα επηρεάσει άμεσα την καθημερινότητά σας και τις συναλλαγές σας σε αυτήν. Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνιση που κάνετε. Ανακτάτε τη χαμένη κοινωνικότητά σας και δεν παραλείπετε, μέσω αυτής, να εντυπωσιάσετε το εκάστοτε κοινό που γίνεται «μάρτυρας» των μεγαλειωδών ιδεών σας. Βρίσκεστε σε πνευματικό οίστρο και απολαμβάνετε να την αποδοχή των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν, όπως επίσης και τα οφέλη που σας προσφέρονται, χάρη σε αυτόν. Είστε ικανοί με τους σωστούς χειρισμούς να κερδίσετε, αυτό το διάστημα και με σύμμαχο την πειθώ σας, σημαντικό έδαφος στους τομείς του ενδιαφέροντός σας.   

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει κινητικότητα στον αγαπημένο σας τομέα, την ύλη, και σε όσα αυτή επηρεάζει. Διανύετε ένα διάστημα, κατά το οποίο έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές που τόσο επιθυμούσατε. Έρχεται κάποιο σημαντικό έσοδο που ίσως να περιμένατε, ίσως πάλι και όχι, όπως και να έχει,φαίνεται πως τώρα έχετε την αγοραστική δύναμη για να υλοποιήσετε τις ανάγκες σας που τόσο καιρό μόνο οργανώνατε. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτή η περίοδος ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα κινητική και κερδοφόρα για εσάς. Όποιος και να είναι ο τομέας που δραστηριοποιείστε, είναι πιθανό να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο, ξεκινάει για εσάς μία περίοδος έντονης κοινωνικότητας που σας επιτρέπει να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη προς όφελός σας. Όπου κι αν βρεθείτε κάνετε τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις, που όμως έχουν την πρόθεση του εντυπωσιασμού των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Αυτό δεν είναι κακό, αντιθέτως μάλιστα σας ευνοεί, προσέξτε μόνο μην παρεκκλίνετε σε τακτικές «φωτεινού παντογνώστη», διότι είναι πολύ πιθανό να χάσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σημαντικών προσώπων που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με την προσωπική σας αναγνώριση. Η κινητικότητα της καθημερινότητάς σας είναι έντονη, όμως απολαύστε το και επωφεληθείτε!    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση του Ήλιου από το δέκατο οίκο σας σας κάνει πιο εσωστρεφείς απ’ ό,τι συνήθως, ενώ οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν κινούνται στις «σκιές». Νιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και επιλέγετε να κρύψετε από τους οικείους σας τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ενδεχομένως, τα περισσότερα από αυτά να είναι οικονομικής φύσης, όπως επίσης επιλέγετε να πραγματοποιήσετε μυστικά και τις τρέχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Φροντίστε μόνο η διαχείριση των προβλημάτων ή των συναλλαγών σας να ακολουθούν «το γράμμα του νόμου», γιατί με την είσοδο του Ήλιου στον πρώτο οίκο σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας καταλογιστούν ευθύνες για την ασύμβατη προσέγγιση τους. 

ΛΕΩΝ

Διανύετε μία περίοδο, όπου οι φίλοι ή γενικότερα ο κοινωνικός σας κύκλος σας εκφράζουν έμπρακτα τη συμπάθεια και την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σας. Η έντονη κοινωνικότητα που βιώνετε τώρα, αν όχι σε όλους στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, σας επιφορτίζει με υποχρεώσεις που πολλές φορές ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Τώρα είναι η στιγμή να βασιστείτε στο φιλικό σας περιβάλλον, το οποίο ούτως ή άλλως σας έχει εκφράσει την πρόθεση να σας παρέχει βοήθεια, όπου και όποτε τη χρειάζεστε. Άλλωστε είναι διάστημα που επικεντρώνετε τις δυνάμεις σας στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που έχετε θέσει και σας είναι απαραίτητη κάθε δυνατή  βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με έντονο δυναμισμό και ισχυρή αποφασιστικότητα αναλαμβάνετε τώρα να διεκδικήσετε όλα αυτά που δικαιούστε επαγγελματικά. Είναι γεγονός πως οι κακόβουλες ενέργειες τρίτων, σας έκαναν ευάλωτους τόσο στον εργασιακό τομέα, όσο και κοινωνικά, κάτι που θα συνεχίσει να υφίσταται για λίγο καιρό ακόμα. Ωστόσο, οι πληροφορίες που συλλέγετε τώρα, σας βοηθούν να ακολουθήσετε τη σωστή στρατηγική, η οποία θα σας οδηγήσει στην αποκατάσταση του επαγγελματικού και του κοινωνικού σας κύρους. Έτσι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε, με τη κατάλληλη ανάπτυξη μηχανισμών μπορείτε να αναδείξετε το έργο σας και να αναγνωριστεί η προσπάθεια σας, κόντρα στις προθέσεις εκείνων που σας ανταγωνίζονται.

ΖΥΓΟΣ

Διακατέχεστε από ένα ισχυρό επαναστατικό πνεύμα, το οποίο δυσκολεύεστε να «ηρεμήσετε». Δεν είναι κακό αυτό, καθώς η αγωνιστικότητά σας χαίρει ευρείας αποδοχής από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ακόμα και εκείνοι που σας βρίσκουν υπερβολικά προοδευτικούς για τα γούστα τους, αναγνωρίζουν το σθένος με το οποίο υπερασπίζεστε τις αξίες σας. Είναι λοιπόν πιθανό, ανεξάρτητα από τους κύκλους που κινείστε αλλά και απ’ το ακροατήριο, να καταφέρετε να επηρεάσετε και να μεταδώσετε ένα μέρος των αξιών σας και των νεωτεριστικών ιδεών σας σε ανθρώπους, χωρίς απαραίτητα να ήταν εξαρχής αυτή η πρόθεση σας. Δεν αποκλείεται, αυτό το διάστημα να κάνετε γνωριμίες με σημαντικές προσωπικότητες των τομέων στους οποίους δραστηριοποιείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, οι τομείς που επηρεάζονται για εσάς είναι τα οικονομικά και η καριέρα σας. Είναι απαραίτητη η ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων με ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος για δύο λόγους, που είναι εξίσου σημαντικοί: Ο πρώτος αφορά στις πληροφορίες που μπορείτε να συλλέξετε σχετικά με εκείνους που σας ανταγωνίζονται και πιθανώς να σας ζημιώνουν τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά, αλλά και για εκείνους που λειτουργούν εν αγνοία σας ως σύμμαχοι και σας ωφελούν, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά σας και κατ’ επέκταση τα συμφέροντά σας. Ο Δεύτερός σας οίκος αφορά στις συμμαχίες που μπορείτε να δημιουργήσετε, μέσω των οποίων μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο εσείς, όσο και εκείνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρ’ όλο που ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι σας και σας δημιουργεί αντιστάσεις, νιώθετε ισχυρότερο από ποτέ ένα αίσθημα ελευθερίας, που το εκφράζετε σε κάθε ευκαιρία. Οι συχνότεροι αποδέκτες είναι ο/η σύντροφος σας ή/και οι συνεργάτες/συνέταιροι, οι οποίοι έρχονται συχνά αντιμέτωποι με τις απόψεις ή τις αντιρρήσεις που ενδεχομένως προβάλλετε, σχετικά με τη λειτουργικότητα των μεταξύ σας σχέσεων. Ωστόσο, αυτό το διάστημα ενδέχεται να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικών κοινωνικών τάξεων και επαγγελματικών τομέων, που οι ιδέες και οι αξίες σας τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να τους ωθήσετε, έστω και άθελά σας, να σας βοηθήσουν στην εκπλήρωση κάποιων προσωπικών σας στόχων.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους και στον οίκο της εργασίας (για εσάς), αυξάνεται η κινητικότητα στη δουλειά σας, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο ορατό κέρδος, τουλάχιστον όχι ακόμα. Επιφορτίζεστε με υποχρεώσεις που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας κατά την διάρκεια της ημέρας, όμως δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς και το γνωρίζετε. Είναι πιθανό, πέρα από το μεγάλο φόρτο των ημερών, να σας προκύψουν εκκρεμότητες που είχατε αφήσει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν, προκαλώντας σας να τις διευθετήσετε. Το σημαντικότερο και ίσως το θετικότερο αυτής της διέλευσης, είναι πως τώρα η αντίληψη σας βρίσκεται σε επαγρύπνηση, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε κακοτοπιές και κακόβουλους ανθρώπους, που μπορούν να σας ζημιώσουν επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση αυτή σας γεμίζει αισιοδοξία και ενέργεια να ασχοληθείτε τώρα με όλα όσα σας ενδιαφέρουν. Η αλήθεια είναι πως έχετε μοιράσει τον εαυτό σας σε πολλές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να διασπάται η προσοχή σας και σε -εξαιρετικές περιπτώσεις- να υπολειτουργείτε. Μην αναλώνεστε σε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να διαχειριστείτε και σας ενδιαφέρει πραγματικά να αναλάβετε, γιατί με τη διέλευση του Ήλιου από τον 5ο οίκο σας σάς παρουσιάζονται ευκαιρίες σε τομείς που σας κάνουν χαρούμενους και πιο δημιουργικούς. Είναι πιθανό, να δείξετε ενδιαφέρον για τις τέχνες και είναι σίγουρο πως θα επιδοθείτε σε διασκεδάσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Απολαύστε το!

ΙΧΘΥΕΣ

Με αυτή την διέλευση του Ήλιου έρχεστε αντιμέτωποι με τις ευθύνες σας σχετικά με την δουλειά και την οικογένειά σας. Ενδέχεται το περασμένο διάστημα, είτε εν γνώση σας, είτε εν αγνοία σας, να αναβάλλατε σημαντικές υποχρεώσεις που αφορούσαν σε αυτούς τους τομείς, με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν και τώρα να απαιτούν επιτακτικά από εσάς να βρείτε λύσεις. Έτσι, είναι πιθανό να χρειαστεί να μεταφέρετε μεγάλο όγκο δουλειάς στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα θα επιλύετε ζητήματα που αφορούν στο οικιακό περιβάλλον. Υπάρχει πιθανότητα, μέσα σε αυτό το διάστημα, να σας απασχολήσουν τεχνικές εργασίες του σπιτιού, καθώς δεν μπορούν να πάρουν άλλη αναβολή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 11/6 εως 17/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 11/6 εως 17/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 11/6 εως 17/6/2018

Ο Ήλιος παραμένει στους Διδύμους. Οι τάσεις που επικρατούν, είναι επικοινωνία, μετακινήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα. Αυτό κατά βάση μας αφορά...

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Με νέα πολύ πιο διεισδυτική ματιά μπορούμε να δούμε το κάθε τι που μας απασχολεί και με ελεύθερο πνεύμα να επιλέξουμε την παραπέρα...

22-7-2014: Τετράγωνο Ποσειδώνα - Σελήνης

22-7-2014: Τετράγωνο Ποσειδώνα - Σελήνης

22-7-2014: Τετράγωνο Ποσειδώνα - Σελήνης

Μια δύσκολη όψη θα μας επηρεάσει άμεσα αυτό το διήμερο. Δεν είναι βέβαια το τέλος του κόσμου, αλλά κάθε όψη της Σελήνης επηρεάζει τον...

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Νέα Αρχή!

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Νέα Αρχή!

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Νέα Αρχή!

Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε στιγμή δόξας για το Βόρειο ημισφαίριο περνάει θεαματικά στους Διδύμους. Μετά το πρώτο ζώδιο της Φωτιάς, τον...

Ο Ερμής στους Διδύμους

Ο Ερμής στους Διδύμους

Ο Ερμής στους Διδύμους

Αν αρχίσετε να αισθάνεστε έλλειψη θέλησης για τις επόμενες δύο εβδομάδες και αναρωτιέστε γιατί το μυαλό σας ξαφνικά τραβιέται σε τόσες...

Οι Hot όψεις της ημέρας !

 Οι Hot όψεις της ημέρας !

Οι Hot όψεις της ημέρας !

Ο Ήλιος είναι στις 14 μοίρες του Κριού, η Σελήνη είναι στους Διδύμους, ο Ερμής είναι στους Ιχθείς, η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο και ο Άρης...