ισορροπια

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 18-11-2017

Το γενναιόδωρο και γόνιμο σε συναισθήματα 3 κάνει σήμερα την ημέρα να πλέει στον ερωτισμό. Είναι η στιγμή για να αποδεχθούμε μια αγάπη, να γελάσουμε ανοιχτόκαρδα, να κάνουμε δώρα σε αυτούς που αγαπάμε και να ετοιμαστούμε για όμορφες στιγμές το βράδυ, ίσως με μια υπερβολή στην σπατάλη, αλλά δεν πειράζει.

Επανασυνδέσεις με το τρίγωνο ...

Το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα είναι πλέον εδώ και πρόκειται να μας επηρεάσει πολύ έντονα. Είναι μία ιδανική στιγμή για ορισμένες προσεγγίσεις. Ο ρομαντισμός και η καλή αισθηματική διάθεση πρόκειται να είναι βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας. Ας δούμε τα ζεύγη ζωδίων που ευνοούνται από την όψη.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-11-2017

Κριός Η ημέρα σας χαρίζει μία τρυφερότητα, η οποία θα χρειαστεί σε εσάς, στην κατά τα άλλα δυναμικότατη ερωτική σας διάθεση, είναι στιγμή να ανεβάσετε τον πήχη στην προσέγγισή σας.

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 16-11-2017

Και 16 – που είναι καρμικός αριθμός, και 11 – που είναι αριθμός δύναμης, και 10 – που είναι αριθμός αρχών αλλά με καρμικό υπόβαθρο – βρίσκονται στην καρδιά του σημερινού Αριθμολογικού Ερωτικού Πεπρωμένου, το οποίο καταλήγει σε 19 – που είναι κι αν είναι καρμικός αριθμός! Εντάξει, φυλαχτείτε! Οι παγίδες πάνε κι έρχονται, όλο και κάποια θα σας πιάσει. Αυτό, δεν ...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-11-2017

Κριός Με την σύνοδο της σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα σας, προσπαθήστε να βρείτε μέσα στις καταστάσεις την ηρεμία, αναζητώντας και την δύναμή σας.

Τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα: ποια ζώδια τα σπάνε

Σήμερα, το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα μπορεί να παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Ορισμένα ζώδια πρόκειται α εξωτερικεύσουν ανασφάλειες και φόβους, κάνοντας άδικες επιθέσεις προς το αγαπημένο τους πρόσωπο. Όμως, με κάποιες άλλες όψεις, το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή, οι καταστάσεις θα εξομαλυνθούν και αυτό θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό. Ας ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Κριός Να έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμή σας και την ισχυρή σας θέληση, με την σύνοδο μεταξύ του Άρη και της Σελήνης. Θα χρειαστεί ταυτόχρονα να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-11-2017

Κριός Με την σύνοδο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη είστε τώρα διεκδικητικοί στον αισθηματικό τομέα κα ιδιαιτέρως δυναμικοί, προσέξτε όμως να μην ξεπεράσετε τα όρια.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 14-11-2017

Η ισορροπία, η ενότητα και η συναίνεση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ανησυχιών σας σήμερα. Από τη φύση, είστε συναισθηματικά γειωμένοι. Αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα εύκολο - και σημαντικό - να διατηρηθεί αυτή η ισορροπία. Αυτό είναι μια μεγάλη βοήθεια σε καταστάσεις που διαφορετικά θα μπορούσαν να τεταμένες.

Ερωτοσκόπιο 14-11-2017

Ονειροπόληση, σκέψη και αρμονία σήμερα. Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να ενδυναμώνεται, είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τελικές αποφάσεις. Παρόλα αυτά, η αυξημένη μας διαίσθηση μας βοηθά να κατανοήσουμε προθέσεις τρίτων, αλλά και να κάνουμε πολύ γοητευτικές και ρομαντικές ερωτικές προσεγγίσεις. Ξέρουμε τι να πούμε και ποια στιγμή να το πούμε. ...

Σελήνη στον Ζυγό και επανασύνδεση

Αυτή τη στιγμή με την Σελήνη να έχει εισέλθει πλέον στον Ζυγό είναι μία πολύ καλή ώρα για να δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στην επιρροή του ζωδιακού αστερισμού του Ζυγού σε σχέση με την επανασύνδεση. Τα διδάγματά της πολλά και σημαντικά και η επιρροή της είναι ταυτόχρονα η βάση, η πέτρα με την οποία χτίζουμε, η στέγη μας, αλλά και το κερασάκι στην τούρτα. ...

Αστρολογικό Δελτίο 14-11-2017

Δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, αλλά και αναζήτηση της αρμονίας, σήμερα. Με το ενδυναμωμένο τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, τώρα θα είμαστε πιο ελεύθεροι ώστε να φανταστούμε το μέλλον μας ανάλαφρα και αισιόδοξα. Ταυτόχρονα, αυξάνεται η διαίσθησή μας και έχουμε την δύναμη του να αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις τρίτων. Όμως, δυσκολευόμαστε ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή για να ανεβαίνουν οι τόνοι και όμως, πολλά ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά από τις σημερινές όψεις, αν και από την πλευρά σας μπορείτε να είστε πιο άνετοι.

Ταρώ Κάρτα Ημέρας 11-11-2017

Έξι των Πεντάκτινων Η κάρτα του Έξι των Πεντάκτινων είναι μια μαντική αρχή που αντιπροσωπεύει την εναρμόνιση με τον υλικό σας πλούτο. Το ποσό που εισέρχεται και το ποσό που εκρέει καθημερινά στη ζωή σας είναι σε ισορροπία και είστε ευγνώμονες για το τι έχετε χωρίς να το καταλάβετε και είστε χαρούμενοι που είστε σε θέση να τα μοιράζεστε με άλλους ...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-11-2017

Κριός Είναι σημαντικό το να κρατάτε σε κάθε περίπτωση την αισιόδοξη αίσθησή σας και την ισορροπία που η περίοδος σας προσφέρει, αλλά και σας προτείνει. Να είστε ανοιχτοί στο καινούριο.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-11-2017

Κριός Κάποια πράγματα φαίνονται όντως τρελά. Μόνο οι τρελοί τα κάνουν δηλαδή. Μήπως τελικά όλοι είμαστε και λίγο τρελοί. Πάντως εσείς σήμερα στον έρωτα βγάζετε μπόλικη τρέλα.

Κιμούλης: Η εποχή µας χαρακτηρίζεται από έλλειψη ...

Κιμούλης: Η εποχή µας χαρακτηρίζεται από έλλειψη µοναδικότητας και από µια σχεδόν παιδική αφηρηµάδα Ο Γιώργος Κιμούλης αναλύει τα κακώς κείμενα της εποχής μας...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-11-2017

Κριός Προσέξτε την συμπεριφορά σας σήμερα, καθώς με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, προχωράτε απερίσκεπτα σε ακραίες ενέργειες, χρειάζεται μεγάλη προσοχή εκ μέρους σας.