υδροχοος

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017: ρομαντική ...

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε, με την ρομαντική του διάθεση και τις εκπλήξεις του.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 23-9-2017: ...

Κριός Η φάση είναι ότι νιώθεις ανασφάλεια στη σχέση σου και δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου το τι μπορεί να σκέφτεται ο δικός σου για εσένα και για το μέλλον σας. Απλά χαλάρωσε και απόλαυσε το χρόνο που περνάτε μαζί. Οι αδέσμευτοι κάνετε ζημιές απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 23-9-2017: ...

Κριός Έχεις ερωτικά κέφια όσον αφορά τη σχέση σου, αλλά η διάθεσή σου δεν θα βρει ανταπόκριση σήμερα. Δεν συντονιστήκατε με την καλή σου όσον αφορά τα γούστα αυτόν τον καιρό. Δεν έγινε και τίποτα, σε λίγο θα είστε πάλι μες τις γλυκουλιές. Οι αδέσμευτες κάντε καμιά κίνηση ερωτική ντε!

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-9-2017: θετική ...

Κριός Το κλίμα γενικότερα θα είναι θετικό, όμως εσείς δυσκολεύεστε να συντονιστείτε μαζί του. Θα είναι κρίμα να χάσετε μία θετική ημέρα για τον έρωτα, γεμάτη με ευκαιρίας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αλλιώς.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017: προσέξτε τις ...

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, προσέξτε τις αντιδράσεις σας.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-9-2017: Η καχυποψία βλάπτει ...

Κριός Θα πρέπει να είσαστε λίγο πιο συνεπείς σε σχέση με αυτά που λέγατε. Φαίνετε πως σήμερα έχετε μία τάση να βλέπετε πολύ καχύποπτα μερικές καταστάσεις, χωρίς ιδιαίτερη αιτία. Η καχυποψία βλάπτει τον ερωτα!

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-9-2017

Παίρνετε πολύ μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα από το να περάσετε χρόνο με άλλους ανθρώπους. Συχνά προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να διοχετεύσετε μια άμεση ροή δημιουργικότητας. Τώρα, ακούτε τις συνομιλίες και τις ιδέες των άλλων και συνειδητοποιείτε ότι μπορούν να είναι αρκετά χρήσιμες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 22-9-2017: Η ...

Κριός Η ρομαντική σου πλευρά αρχίζει να ανθίζει και ο λόγος είναι η τρυφερότητα και η γλυκύτητα με την οποία σου συμπεριφέρεται ο κούκλος σου. Η διάθεση και των δύο σας θα είναι απίστευτα ερωτική και η βραδιά εξαιρετικά ανατρεπτική. Οι αδέσμευτοι ίσως πρέπει να συμβιβαστείτε για τώρα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 22-9-2017: ...

Κριός Προσπαθείς να γίνεις ρομαντική, αλλά δεν τα καταφέρνεις, ίσως επειδή είσαι κουρασμένη από τα άγχη της καθημερινότητάς σου. Δεν παίζει μια. Απλά εξήγησε στην καλή σου τα θέματά σου και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Οι αδέσμευτες γουστάρετε άγριες φάσεις. Αλλά, υπάρχει και το φλερτ…

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-9-2017: απογοητεύεστε ...

Κριός – Ακόλουθος των Σπαθιών Αντίστροφα Κάποια προσωρινή κατάσταση, ή κάποια συγκυρία στη σχέση σας η οποία σας δυσαρεστεί, είναι πιθανό να είναι ο λόγος που νιώθετε αναστατωμένοι και σας κάνει να απογοητεύεστε χωρίς λόγο.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-9-2017: ραγισμένες καρδιές

Κριός Σε καμία περίπτωση μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να επέμβει με έναν «εκρηκτικό» τρόπο-με την αρνητική πλευρά της έκφρασης. Είναι πιθανόν να ξεπεράσετε τα όρια, συγκεντρωθείτε. Το πέρασματυο Ήλιου πάντως στον Ζυγό, ευνοεί τις ραγισμένες καρδιές.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-9-2017: Ο έρωτας κρύβετται ...

Κριός Δεν έχετε να φοβάστε και πολλά πράγματα για σήμερα, κατά την προσέγγισή σας. Είναι παρ’ όλα αυτά πιθανόν μέσα σε μία παρέα να δημιουργήσετε μία ένταση, που θα χαλάσει την εικόνα σας. Ο έρωτας κρύβετται στις λεπτομέρειες.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-9-2017

Πάντα ήσασταν προσεκτικοί και αναλυτικοί. Όμως, σήμερα γίνεστε κάπως υπερβολικοί. Ξαφνικά, είστε τελειομανείς, κόβετε την κόρη του ψωμιού και κάνετε τα πάντα πιο δύσκολα, κρίνοντας απαιτητικά,, ξεκινώντας από σας. Μετριάστε αυτή την συμπεριφορά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 21-9-2017: Ο ...

Κριός Ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σου αυτές τις ημέρες και οι τρέλες και ο νεανικός χαρακτήρας είναι πάντα κεντρικά στοιχεία της γουστόζικης διάθεσης εσού και της αγαπησιάρας σου. Η βραδιά θα είναι απίστευτα ρομαντική. Οι ελεύθερες το σκίσατε στις αναβολές.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 21-9-2017: Τα ...

Κριός Τα ερωτικά προβλήματα αρχίζουν να λιγοστεύουν καθώς εσύ κι κούκλος σου αρχίζετε να βρίσκετε την φθινοπωρινή γουστοσύνη σας, ακόμη κι αν σκάτε σαν τζιτζίκια. Οι αδέσμευτοι μπορεί να νιώθετε λίγο παραμελημένοι, αλλά σύντομα θα βρείτε το σωστό μανάρι.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017: το μέλλον της ...

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και το μέλλον της σχέσης σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε για την ώρα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-9-2017: ο έρωτας είναι ...

Κριός Μην αφήνετε την αισιοδοξία σας να φεύγει αυτή τη στιγμή. Συντονιστείτε με το όμορφο κλίμα που όντως υπάρχει γενικότερα, πέραν ορισμένων σημερινών αντιξοοτήτων. Δείτε ότι ο έρωτας είναι θεραπεία. Ταύρος