3 ζώδια που μπορεί να βρουν την αληθινή αγάπη πριν το Σαββατοκύριακο


Εδώ είμαστε, στα μέσα Νοεμβρίου, είναι η εποχή του Σκορπιού και η διέλευση είναι η Σελήνη του Αιγόκερου. Ακούγεται ότι κάτι ετοιμάζεται αν με ρωτάτε, και πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο, αυτό που ετοιμάζεται είναι η αληθινή αγάπη.

Πώς μια διέλευση όπως η Σελήνη του Αιγόκερου φέρνει μια τέτοια τύχη; Είναι απλό … κατά τη Σελήνη του Αιγόκερου, είμαστε ρεαλιστές.

Δεν έχουμε εμμονή με την εμφάνιση ή τα χρήματα. Δεν προσπαθούμε να βρούμε τον τέλειο άνθρωπο και δεν επιβάλλουμε τον δρόμο μας σε κάποιον, ελπίζοντας ότι θα γίνει όπως εμείς.

Δεν θέλουμε τίποτα άλλο εκτός από την αλήθεια, και στην αγάπη, αυτή τη μέρα, η αγάπη μοιάζει με το άτομο που μας κάνει να γελάμε.

1. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Φανταστείτε να ερωτεύεστε κάποιον που δεν σας κάνει αυτόματα να θέλετε να βγάλετε το τηλέφωνό σας και να ανεβάσετε δέκα εκατομμύρια φωτογραφίες μαζί. Είναι ακόμα θέμα;

Χαλαρώνουμε ποτέ στην αγάπη ενός άλλου ατόμου χωρίς να το κάνουμε εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Αιγόκερου, σίγουρα είναι. Είμαστε ικανοποιημένοι να αγαπάμε κάποιον αυτήν την ημέρα απλά. δεν χρειάζεται Instagram — δεν υπάρχουν ανακοινώσεις στο Facebook.

2. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Πάντα σου άρεσε η ιδέα της αληθινής αγάπης. Ωστόσο, στο παρελθόν, κάνατε το λάθος να πιστεύετε ότι όποιος τσεκάρει τα σημάδια στη λίστα σας αξίζει αυτόν τον τίτλο. Αυτό που δεν λάβατε υπόψη σας ήταν η ιδέα ότι κανείς δεν θα είναι ποτέ τέλειος και ότι η αναζήτηση της τελειότητας είναι μια χαμένη αιτία μιας ιδέας.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Αιγόκερου, θα ξέρετε τι είναι πραγματικά η τελειότητα: είναι «wabi-sabi», ή μάλλον, η εκτίμηση της ατέλειας.

3. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ήσασταν πάντα πολύ πρακτικοί, γι’ αυτό είναι ειρωνικό να ρίχνετε τον εαυτό σας στους ανθρώπους με πάθος και χωρίς δισταγμό. Είστε σίγουρα ένα παθιασμένο άτομο που έχει ιδανικά. Όσο περνάει ο καιρός, συνειδητοποιείς ότι στην πρακτικότητά σου, είναι καλύτερα να αφήσεις πίσω την έννοια των ιδανικών. Δεν θέλετε πλέον να βασίζεστε σε ιδανικά και με τη Σελήνη του Αιγόκερω στον ουρανό, νιώθετε υποστήριξη στις προσπάθειές σας να βρείτε έμπρακτη αγάπη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!