3 Ζώδια θα είναι πολύ τυχερά και ερωτευμένα στις 17 Νοεμβρίου 2023


Τρία ζώδια είναι πολύ τυχερά ερωτευμένα στις 17 Νοεμβρίου 2023 και μπορούμε να δούμε γιατί με βάση το τρίγωνο της Σελήνης διέλευσης Ουρανός. Αν η «καλή μέρα» θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια μέρα όπου εκφραζόμαστε, αφήνουμε τα μαλλιά μας και ενεργούμε με έναν ακατοίκητο τρόπο, τότε η 17η Νοεμβρίου 2023 περιλαμβάνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

1. ΤΑΥΡΟΣ
Η εσωτερική αυτοπεποίθηση βελτιώνει τη δυναμική της σχέσης σας φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή.Λοιπόν, ήρθε η ώρα. Ποια είναι η αντίδρασή σας στις 17 Νοεμβρίου 2023; Νιώθετε αρκετά απελπισμένος πρόσφατα. Αν και δεν άφησες ποτέ τον εαυτό σου να πέσει σε απόγνωση, έχεις περάσει στιγμές που δεν πίστευες σοβαρά ότι θα επέστρεφες όσον αφορά εσάς και τον ρομαντικό σας σύντροφο. Τότε όλα σε χτυπάνε: περίμενες την κατάλληλη κοσμική στιγμή. Ο χρόνος είναι σωστός απόψε, και σας έρχεται μέσω του τριγωνικού σελήνης του Ουρανού.

2. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συναισθηματική θεραπεία είναι αυτό που σας φέρνει τύχη στην αγάπη.

Το να συμβιβαστείς με τη ζωή σου ήταν πάντα κάτι που απέφευγες. Με αυτόν τον τρόπο, καταλήγετε να κουβαλάτε το βάρος τόσων ανεκπλήρωτων ονείρων που μερικές φορές πονάει. Θέλετε να αποφορτιστείτε μια για πάντα και θέλετε να το κάνετε σε ένα ασφαλές περιβάλλον με κάποιον που εμπιστεύεστε. Αυτός είναι ο σύντροφός σας, και ενώ γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα σας, δεν γνωρίζει ολόκληρη την αλήθεια. Τώρα είναι η στιγμή που θα απαλλαγείτε από τον πόνο σας και λόγω του τριγωνικού φεγγαριού του Ουρανού, αισθάνεστε καλά να απαλλαγείτε από αυτόν επιτέλους.

Είστε τυχεροί που έχετε έναν σύντροφο που θέλει να σας ακούσει. Στις 17 Νοεμβρίου 2023, θα δείτε πόσο τυχεροί είστε πραγματικά, καθώς η διέλευση του τριγωνικού σελήνης του Ουρανού σας επιτρέπει να δείτε ότι δεν έχουν όλοι αυτό το είδος σχέσης. Ο σύντροφός σου είναι εκεί για σένα, και αν θα σε «καταλάβει» πλήρως ή όχι δεν έχει σημασία.

3. ΙΧΘΥΣ
Η τύχη σας προέρχεται από την ικανότητα να κεντρίζετε το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας.

Πάντα ήσουν αρκετά ακατοίκητος όσον αφορά την αγάπη, το πάθος και τον ρομαντισμό, και τώρα δεν διαφέρει. Ωστόσο, η 17η Νοεμβρίου 2023 σας φέρνει την πρόσθετη βοήθεια του τριγωνικού φεγγαριού Ουρανού, που σας βοηθά να προσκαλέσετε τον σύντροφό σας στον κόσμο της έκφρασης, της δημιουργικότητας και της φαντασίας σας. Είστε μια συνεχής πηγή έκπληξης και απόλαυσης για τον ρομαντικό σας σύντροφο, και αυτό το είδος «ανεβαίνει» σε όλα αυτά.

Ξέρεις πώς είναι να αλλάζεις το παιχνίδι, καθώς πολλές φορές ήσουν ο μόνος στο δωμάτιο που έχει σκέψεις και ιδέες που είναι πραγματικά ασυνήθιστες. Δεν σκέφτεσαι όπως οι άλλοι άνθρωποι. δεν είστε τόσο περιορισμένοι ή ανασταλμένοι όταν πρόκειται να είστε αληθινοί. Αυτή τη μέρα, κατά τη διάρκεια της διέλευσης του τριγωνικού σελήνης του Ουρανού, θα είστε ο εαυτός σας … μόνο δέκα φορές. Θα σοκάρετε, θα ζαλίσετε και θα ενθουσιάσετε τον σύντροφό σας για άλλη μια φορά, και θα εμπνευστεί να κάνει το ίδιο. Τι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!