Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Ρομαντικός έρωτας…


Στις 21/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  Ποσειδώνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τους Ιχθύες (13ο 54).
Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών περιγράφει αυτό που θα είναι ονειρικό να συμβεί όταν ο ιδανικός έρωτας συναντά τον έρωτα για το ιδανικό. Η όψη τριγώνου  Αφροδίτης –Ποσειδώνα μας βοηθάει να δώσουμε διέξοδο στην έμπνευση και στην δημιουργικότητα μας, ενισχύει τον ρομαντισμό μας, δημιουργεί μυθιστορηματικούς πλατωνικούς έρωτες, ενώ παράλληλα βγάζει στην επιφάνεια την πιο αισθησιακή πλευρά της ύπαρξης μας.
Η όψη τριγώνου Αφροδίτης Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.
Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου  Αφροδίτης – Ποσειδώνα, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας και θα σας παρασύρει σε έναν ονειρικό έρωτα. Επίσης, θα λειτουργήσει θετικά και στις οικονομικές σας συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από τον 7ο Ηλιακό σας οίκο με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εξιδανικεύσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου/η σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Ποσειδώνα, από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρα σας, ενώ παράλληλα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές υποθέσεις τις οικογένειας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία θα είναι αρκετά συμφέρουσα για την οικογένεια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα η όψη αυτή θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο ευχάριστες αλλά ταυτόχρονα κουραστικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τους συνεργάτες σας και να  εκφράσετε την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας είναι στραμμένο στα αποκτήματα σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στους συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας, με τον  Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας δώσει μια μαγική πινελιά στα δημιουργήματα σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα έρθετε πολύ κοντά με τον / την σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον της οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξωστρεφείς και κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία θα σας εμπνεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς είστε έτοιμοι να θέσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, σας υπόσχεται μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν μέχρι να την δείτε πως λειτουργεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους 

ΙΧΘΥΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος για άλλη μια φορά θα είναι δικός σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας που αφορούν την επέκταση σας στο εξωτερικό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα με πρόσωπο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1

 



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!