Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, Πάρε τον έλεγχο…


Στις 11/01 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντήσει τον  Πλούτωνα και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (20ο 57’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών τροφοδοτεί τον άνθρωπο με απίστευτη ψυχική δύναμη και αντοχή βοηθώντας τον να πάρει εμπειρίες οι οποίες μέσα από επαναλαμβανόμενες καταστάσεις θα τον μεταμορφώσουν ριζικά. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου ο λόγος μας γίνεται σαρκαστικός, θέλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων γύρω μας , η διεισδυτική μας ματιά προκαλεί φόβο και θαυμασμό, ερευνούμε την κάθε υπόθεση σε βάθος, κινούμαστε με στρατηγική, ενώ είναι ιδανική για κλείσουμε οριστικά υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν καιρό.
Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στα τέλη του 2ου και αρχές του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής σας είναι η επαγγελματική σας καταξίωση. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των συνεργατών σας ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά τις εκκρεμότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος με  τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας που αφορούν το εξωτερικό ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βουτιά στα βάθη της ψυχής σας  θα κάνετε εσείς οι Δίδυμοι.  Κάτω από τη επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Πλούτωνα θα διεισδύσετε στα βάθη της ψυχής σας με σκοπό να εντοπίσετε τι κρύβεται πίσω από τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τους ξεπεράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βασικό αίτημα αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Καρκίνους είναι η μεταμόρφωση. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ψυχική δύναμη και αντοχή που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  

ΛΕΩΝ

Ως γνήσιοι ηγέτες θέλετε να ελέγχετε ότι συμβαίνει γύρω σας . Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει Ήλιος με τον Πλούτωνα θα προσπαθήσετε να θέσετε υπό τον  έλεγχο σας τους συναδέλφους σας, χωρίς να διστάσετε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές της χρονιάς.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να βρείτε τον πιο έξυπνο τρόπο για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα μεγεθύνει την επιθυμία σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας , σας ωθεί πολλές φορές να κάνετε πίσω. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα προσπαθήσετε όχι μόνο να μεταμορφώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και να πάρετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα καχύποπτους και προσεχτικούς με τους συνομιλητές σας, ενώ παράλληλα θα εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν για να περάσετε τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη αλλαγή σας πάει γάντι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Πλούτωνα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μετασχηματίσετε τον άξονα των αξιών σας και να τις επαναπροσδιορίσετε, διώχνοντας από τη ζωή σας παλιές και παρωχημένες πεποιθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστείτε στα πλανητικά δρώμενα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, μεγεθύνει την ψυχική σας δύναμη και αντοχή. Η παρουσία σας είναι τόσο ισχυρή που προκαλεί στους άλλους γύρω σας ταυτόχρονα έλξη και φόβο. Το ζήτημα είναι αυτή την δύναμη μπορείτε να τη διαχειριστείτε ώστε να ολοκληρώσετε την μεταμόρφωση σας ή θα την χρησιμοποιήσετε αυτοκαταστροφικά ; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που λατρεύετε τις αλλαγές στους περισσότερους  τομείς ,υπάρχουν στιγμές που τις βλέπετε με καχυποψία . Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει  Ήλιος με τον  Πλούτωνα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις παρασκηνιακές κινήσεις και την έρευνα σε βάθος ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας εκμεταλλευτούν συνεργάτες και φίλοι .

ΙΧΘΥΣ

Ως γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα θεωρείτε πως όλοι γύρω σας είναι καλοπροαίρετοι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε μέσα στην ψυχή των άλλων, να βλέπετε τις αλήθειες τους και μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να μεταμορφωθείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικό ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα επικεντρωθείτε στην οικο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 1 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικότητα και την έκφραση του ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!