Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, εμμονές…


Στις 18/01 ο Ερμής  συνεχίζοντας το ταξίδι του  στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα,  σχηματίζοντας όψη συνόδου (21ο 12’). Τι συμβαίνει όμως όταν ο πλανήτης της νόησης και την αντίληψης συναντά τον πλανήτη του μετασχηματισμού της εξέλιξης και των άκρων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν είτε να εκτοξεύσουν την ενέργεια του Ερμή στα ύψη είτε να την εκμηδενίσουν. Ιδιαίτερα όταν αυτοί οι δύο σχηματίζουν όψη συνόδου τότε έχουμε, βαθιά διαισθητική αντίληψη των πραγμάτων με αποτέλεσμα να μπορούμε να αντιληφθούμε τι κρύβεται πίσω από κάθε έκφραση, είμαστε εχέμυθοι, έχουμε την ικανότητα να ερευνούμε σε βάθος τις υποθέσεις που μας απασχολούν δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, μπορούμε να λύσουμε και τις πιο απαιτητικές υποθέσεις, παράλληλα όμως έχουμε την τάση να είμαστε δύσπιστοι, καχύποπτοι και κυνικοί. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία χρόνια τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσετε στο χώρο της εργασίας σας ήταν πολλά. Γι’ αυτό και είναι απόλυτα λογικό κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη  συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους και να βρείτε λύση σε μια υπόθεση που σας ταλαιπωρεί καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο κυβερνήτη σας Ερμή με τον Πλούτωνα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους και να βρείτε σημαντικές λύσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η όψη είναι ιδανική για να κάνετε τα πρώτα βήματα στην εξερεύνηση του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να είστε εσείς αυτός/η που θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην σχέση σας με τον/την σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό που ξέρετε βαθιά μέσα σας είναι ότι είστε γεννημένοι ηγέτες. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε όχι μόνο τον έλεγχο της δουλειάς σας αλλά και των συναδέλφων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να σας δημιουργηθούν εμμονές γύρω από τη διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές και παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε μαγεία στα δημιουργήματα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει την γοητεία και τον μαγνητισμό σας με αποτέλεσμα όποιος βρεθεί δίπλα σας να μείνει κυριολεκτικά μαγεμένος.

ΖΥΓΟΣ

Σε πρώτο πλάνο θα σας απασχολήσουν οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση, ερευνώντας σε βάθος, μια οικογενειακή σας υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρούσε καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε κρυμμένα οικογενειακά μυστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστείτε στα γεγονότα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις σκέψεις χρησιμοποιώντας πειστικά επιχειρήματα, ενώ οι συνομιλητές σας θα μείνουν μαγεμένοι από τον εκφραστικό σας λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Τοξότες.  Η όψη συνόδου που θα κάνει  ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς απέναντι στις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Πριν δώσετε την οριστική σας απάντηση ερευνήστε σε βάθος τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένες για λίγες ακόμα ημέρες  επάνω σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι στους άλλους και ενισχύει την επιθυμία σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Προσοχή όμως, γιατί αυτή η επιθυμία σας το τέλος μπορεί να γίνει εμμονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει εμμονές, με αποτέλεσμα να σας ωθήσουν να λανθασμένα συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ

Η βαθιά σας επιθυμία αυτή τη χρονική περίοδο είναι να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς απέναντι σε νέα πρόσωπα, και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι μπορεί να κρύβετε πίσω από το χαμόγελο τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!