Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο


Η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σάς παρακινεί να ακολουθήσετε διάφορες πηγές εισοδήματος που σχετίζονται με τη μόδα, σας κάνει ρομαντικούς, σας ευλογεί με καλές σχέσεις, με ευτυχία στην οικογένεια και με πλούτο μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση. Μια θετική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σάς δίνει μια ελκυστική προσωπικότητα και κομψότητα στο λόγο.

Συνήθη γνωρίσματα της Αφροδίτης στον δεύτερο οίκο Η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας ωθεί προς τη συλλογή κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων, ρούχων, προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών. Ταυτόχρονα, δεν θα είστε πολύ καλοί στην αποταμίευση. Ο δεύτερος οίκος είναι ο οίκος της επικοινωνίας και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της έλξης, σας χαρίζει έναν ευχάριστο, χαλαρωτικό και κομψό λόγο. Μπορείτε να γίνετε τραγουδιστής, κοσμετολόγος ή καλλιτέχνης. Η Αφροδίτη είναι χαρακτηριστική του θηλυκού, πράγμα που σημαίνει ότι θα παρουσιάζετε την τάση να κερδίσετε μέσα από τη θηλυκή πλευρά των πραγμάτων. Θα παρακινηθείτε να
ακολουθήσετε διάφορες πηγές εισοδήματος που σχετίζονται με τη μόδα.

Η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο είναι σαν μια πριγκίπισσα που κάθεται μπροστά σε έναν καθρέφτη, εκτιμώντας τη δική της ομορφιά με την οποία την έχει ευλογήσει ο Θεός. Ο δεύτερος οίκος είναι το σπίτι του πλούτου, των οικονομικών, των αποταμιεύσεων και των περιουσιακών στοιχείων. Όταν η Αφροδίτη (ο σηματοδότης της ευτυχίας) κάθεται εδώ, σας ευλογεί με καλές σχέσεις, οικογενειακή ευτυχία και τον πλούτο σας μέσω της οικογενειακής επιχείρησης. Θα νιώσετε και θα δεχτείτε με ευγνωμοσύνη όλα όσα σας έχει δώσει ο Θεός, και αυτό διευρύνει τη δεκτικότητά  σας.

Σας αρέσει να βγαίνετε έξω και σας έλκουν οι ρομαντικές και πολυτελείς γευστικές εμπειρίες. Η τοποθέτηση της Αφροδίτης στον δεύτερο οίκο σας καθιστά λάτρη του φαγητού. Φαγητό με εκπληκτικά χρώματα, άρωμα, γεύση, εμφάνιση. Η Αφροδίτη σάς κάνει δημιουργικούς και σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τις γεύσεις της ζωής, κάθε στιγμή. Σας κάνει πιο ενδιαφέροντες όταν είστε με τον σύντροφό σας.

Η Αφροδίτη θα σας προικίσει με μια ελκυστική προσωπικότητα και θα σας κάνει να ντύνεστε με πολύχρωμα ρούχα. Θα διατηρήσετε την οικογενειακή κουλτούρα και παράδοση. Θα έχετε επιθυμία και πάθος για το αντίθετο φύλο. Η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο φέρνει επιτυχία στη ζωή, κάνει τον πλούτο να προέρχεται από διάφορες πηγές και σας χαρίζει αγάπη για την ποίηση. Φέρνει επιτυχία στην τραπεζική και οικονομική διαχείριση και απαλότητα στην ομιλία.

Η Αφροδίτη θεωρείται ως επί το πλείστον ευεργετική μεταξύ των βαθμών 10- 20, όπου είναι ικανή να δώσει τη μέγιστη ευτυχία στη ζωή. Η Αφροδίτη του δεύτερου οίκου θα σας ελκύσει προς μια υλιστική και πολυτελή ζωή. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, δεδομένου ότι ο σηματοδότης του δεύτερου οίκου είναι ο Δίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τα ευεργετικά αποτελέσματα μόνο με τη διατήρηση ενός καλού χαρακτήρα.

Θετική Αφροδίτη

Μια θετική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σάς δίνει μια ελκυστική περσόνα και κομψό λόγο. Θα έχετε θετικές σκέψεις και πολύ δυνατή μνήμη. Θα θέλετε να ξοδέψετε αφειδώς σε ρούχα και κοσμήματα. Αυτή η θέση υποδηλώνει καλό φαγητό, καλό σπίτι, μεγάλη περιουσία, γάμο, υψηλή θέση και κέρδη από όλες τις κατευθύνσεις.

Αρνητική Αφροδίτη

Μια αρνητική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε από παράνομες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο δεν θα σας χαρίσει χρήματα που δεν κερδίσατε εσείς οι ίδιοι, όπως είναι ο προγονικός πλούτος. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα υπογονιμότητας. Θα είστε άπληστοι σε σχέση με τα χρήματα και το φαγητό. Μπορεί να προκαλέσει ασθένεια και εναντίωση από κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα.

Ορισμένες αξιοσημείωτες τοποθετήσεις ζωδίων ως προς την Αφροδίτη στον δεύτερο Οίκο Ταύρος-Αφροδίτη: Θα σας κάνει πλούσιους, με σταθερότητα στο εισόδημα. Είναι πιθανό όμως να μην αποκτήσετε περιουσία ως κληρονομιά. Θα επιδείξετε την πολυτέλεια και την άνεση σας σε όλους. Θα είστε καλοφαγάδες και θα αναζητάτε την ευχαρίστηση στο νόστιμο φαγητό. Παρθένος-Αφροδίτη: Θα σας κάνει να επιδοθείτε στον τζόγο, να χάσετε χρήματα και να αντιμετωπίσετε τη φτώχεια. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας δεν θα είναι αρμονική καθώς ο λόγος σας θα είναι σκληρός, και δεν θα μπορέσετε να τον ικανοποιήσετε. Ζυγός-Αφροδίτη: Επηρεάζει την έλλειψη σεξουαλικής σχέσης με τον σύζυγο και σας κάνει να έχετε παράλληλες σχέσεις. Θα είστε γονέας ενός κοριτσιού και πιθανότατα, δεν θα αποκτήσετε ποτέ γιο. Θα είστε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και θα έχετε όλες τις υλικές ανέσεις στη ζωή σας. Ιχθύς-Αφροδίτη: Θα σας κάνει ευγενικούς και θα κερδίσετε χρήματα μέσω της ενάρετης και της σκληρής εργασίας σας. Θα διατηρήσετε μια καλή σχέση με τον σύζυγό σας και θα ζήσετε μια ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή.

Ανάδρομη Αφροδίτη στον δεύτερο Οίκο
Η οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης στον δεύτερο οίκο θα σας χαρίσει διάφορα
καλλιτεχνικά ταλέντα, που θα σας κάνουν έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτή την ιδιότητα και να την αφήσετε να ανθίσει.

Καύση της Αφροδίτης στον δεύτερο Οίκο 

Η καύση της Αφροδίτης στον δεύτερο οίκο χαλάει τη σχέση σας με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Θα είστε καταθλιπτικοί, λυπημένοι και μπερδεμένοι. Αυτή η θέση θα επιφέρει πολλούς αγώνες σε όλους τους τομείς της ζωής σαςOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!