Αφροδίτη Τετράγωνο Κρόνος στις 1 Ιανουαρίου 2024


Αφροδίτη Τετράγωνο Κρόνος στις 1 Ιανουαρίου 2024

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια δύσκολη όψη που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια, απογοήτευση και εμπόδια στις σχέσεις. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, ενώ ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών και των υποχρεώσεων. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνο, μπορεί να έχουμε δυσκολία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή να βρούμε την αγάπη που αναζητούμε.

Κριός: Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι από μια σχέση. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ταύρος: Μπορεί να αισθανθείτε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι σε μια σχέση. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να βρείτε την αγάπη που αναζητάτε.

Δίδυμοι: Μπορεί να αισθανθείτε απομακρυσμένοι ή μοναχικοί σε μια σχέση. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος: Είναι πολύ πιθανόν να αισθάνεστε απογοητευμένοι ή πληγωμένοι από μια σχέση. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους.

Λέων: Θα νιώσετε απογοητευμένοι από την καριέρα σας ή τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Παρθένος: Θα νιώσετε πιεσμένοι από την εργασία σας ή την υγεία σας. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις εργασίες σας.

Ζυγός: Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι από μια φιλία ή μια συνεργασία. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας.

Σκορπιός: Μπορεί να αισθανθείτε προβληματισμένοι από μια προσωπική αλλαγή ή πρόκληση. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο.

Τοξότης: Θα νιώσετε απογοήτευση από ένα ταξίδι ή μια εκπαιδευτική εμπειρία. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να βρείτε την έμπνευση που αναζητάτε.

Αιγόκερως: Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι από την καριέρα σας ή τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Υδροχόος: Θα νιώσετε μπερδεμένοι ή ανασφάλεια από μια φιλία ή μια συνεργασία. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας.

Ιχθύες: Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι από μια προσωπική αλλαγή ή πρόκληση. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο.

Είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και να μην περιμένετε να συμβούν τα πράγματα γρήγορα. Είναι επίσης σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους σχετικά με τα συναισθήματά σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!