Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας, Προκλήσεις στις σχέσεις…


Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνας, 3 Δεκεμβρίου 2023

Η θέση του Πλούτωνα σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 3 Δεκεμβρίου 2023 δημιουργεί προκλήσεις στις στενές σχέσεις λόγω της έντασης των συναισθημάτων. Δεν επηρεάζεται μόνο η γενική σας διάθεση, αλλά και ο τρόπος που εκφράζετε την αγάπη και τη στοργή σας. Η ένταση αυτή μπορεί να εκδηλωθεί ως έντονος έρωτας ή ως αναζήτηση, και μπορεί να δημιουργήσει συμπεριφορές που είναι απειλητικές ή ανυπόφορες για τους άλλους, ειδικά όταν είστε νέος.

Καθώς περνάνε τα χρόνια, μπορείτε να μάθετε να κρύβετε αρνητικές συμπεριφορές, αλλά για να επιτύχετε αληθινή αμοιβαία αγάπη, πρέπει να μετασχηματίσετε αυτές τις συμπεριφορές αντί να τις κρύβετε. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές όπως ζήλια, αίσθηση ενοχής ή κτητικότητα.

Η χρήση της δύναμής σας για να επιβάλετε την αγάπη καταλήγει σε χωρισμό, κάτι που είναι οδυνηρό και δραματικό. Μόνο μέσα από έντονες σχέσεις ανακαλύπτετε τις χειριστικές ή ελεγκτικές σας τάσεις. Μετά από αυτήν τη συνειδητοποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να μεταμορφώσετε θετικά τον τρόπο που δίνετε και λαμβάνετε αγάπη.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δημιουργεί επίσης επιπτώσεις στην ερωτική ζωή, ενώ θέματα εξουσίας και ελέγχου μπορεί να εμφανιστούν σε υπάρχουσες σχέσεις. Η ένταση αυτή μπορεί να εκφραστεί με συμπεριφορές όπως η ζήλια ή η κτητικότητα, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους σε βαθιά κρυμμένους φόβους και ανασφάλειες.

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στη σχέση σας, αλλά μια υγιής σχέση μπορεί να αντέξει την ένταση αυτή. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να επέλθει μια μετασχηματιστική διαδικασία στη δυναμική της σχέσης σας. Η νέα αγάπη είναι εφικτή, αλλά πρέπει να είστε επίσης προσεκτικοί για να μην πέσετε σε μια παγίδα καταχρηστικής συμπεριφοράς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!