Αιγόκερως με Υδροχόο


Τελικά τα αντίθετα έλκονται; Συχνά. Μένουν μαζί;

Κάποιες φορές, αλλά σε αυτή τη περίπτωση οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού εξαρτάται σε αυτά που βλέπετε και σε αυτά που παίρνετε.

Θα ενθουσιαστείτε ή θα τρομάξετε με τις αντισυμβατικές τάσεις και απόψεις του Υδροχόου. Ενώ στην αρχή μπορεί να ενθουσιαστούν, οι Αιγόκεροι είναι παραδοσιακοί στη καρδιά.

Ο Υδροχόος δεν έχει καμία από τις φυσικές τάσεις σας όσον αφορά τη διατήρηση του στάτους τους. Μερικές φορές τα ενδιαφέροντα του Υδροχόου είναι πολύ μοντέρνα και παλαβά, και είναι έτοιμος να ζήσει τη κάθε στιγμή.

Ακόμα και αν ο σύντροφός σας δεν είναι έτσι ακριβώς, οι Υδροχόοι έχουν τη τάση να διατηρούν τη ψυχραιμία τους πολύ περισσότερο από ότι εσείς. Οι πράξεις τους βασίζονται στην αντικειμενικότητα και όχι στο συναίσθημα.

Εν καιρώ ίσως αναζητήσετε έναν πιο σταθερό, εκδηλωτικό και στοργικό σύντροφο –κάτι που ο Υδροχόος ίσως να μην γίνει ποτέ.

Υπάρχουν και άλλες διαφορές. Θέλετε να ζείτε στη σωστή γειτονιά, να φοράτε τα σωστά ρούχα και να στείλετε τα παιδιά σας στο σωστό σχολείο.

Ο Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτά, καθώς έχει δημοκρατική καρδιά, και ζει τη ζωή του για να αποδείξει τα πιστεύω του.

Είστε και οι δύο αρχηγοί αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Κερδίζετε αναγνώριση και ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας αργά και σταθερά.Ο Υδροχόος βρίσκει ευχαρίστηση δουλεύοντας ομαδικά –όχι απαραίτητα συνεργασία –για το γενικό καλό.

Αν απογοητευτούν στη δουλειά, οι Υδροχόοι ίσως κάνουν εθελοντική εργασία, για έναν μη κερδοσκοπικό στόχο.

Ο Υδροχόος ανήκει στον κόσμο, έτσι αν ελπίζατε για έναν άντρα ή μια γυναίκα που θα βρίσκεται δίπλα σας στο τέλος της μέρας σκεφτείτε ξανά. Ίσως τον συναντήσετε να διαδηλώνει έξω από ένα υπουργείο ή να περνά την ώρα του σε ένα ίντερνετ καφέ.

Άλλη μια διαφορά είναι οι προτιμήσεις σας στη βραδινή διασκέδαση. Ο Αιγόκερως θέλει να επισκεφτεί το πιο γνωστό εστιατόριο, ενώ ο Υδροχόος που είναι χορτοφάγος, θέλει να δοκιμάσει εκείνο το μαγαζάκι στη γωνία που δεν το βλέπει ποτέ κανείς.

Οι Αιγόκεροι θέλουν να συζητούν για θεατρικά έργα και λογοτεχνία, ενώ ο Υδροχόος για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Οι Αιγόκεροι λατρεύουν την ιστορία και τα αντικείμενα του παρελθόντος, ενώ ο Υδροχόος τα απορρίπτει όλα αυτά –ο Υδροχόος ζει για το μέλλον.

Στο κρεβάτι, είστε αρκετά αισθησιακοί και το ίδιο και ο Υδροχόος.

Όμως εκείνος βλέπει το σεξ περισσότερο σαν διασκέδαση και παιχνίδι.Ίσως να μην σας αρέσει η όρεξή του να βλέπει ακατάλληλες ταινίες ή άλλες μοντέρνες ιδέες. Πνευματικά, Υδροχόος δεν έχει κανένα ένστικτο που να τον βοηθά στις σχέσεις σε αντίθεση με εσάς.

Ο 5ος Οίκος τους κυβερνάται από το ζώδιο των Διδύμων έτσι το κεφάλι κυβερνά τη καρδιά τους.

Εσείς είστε ρεαλιστές και πολύ ηθικοί, και οποιαδήποτε ακολασία σας απωθεί, ακόμα και αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με τον Υδροχόο .Μπορείτε να το αντέξετε; Εξαρτάται από εσάς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u