Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Παίρναμε πάρα πολλά χρήματα στη ”Λάμψη”»


Καλεσμένη στο πλατό της Super Κατερίνας ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου η οποία μίλησε ανοιχτά για τον ηλικιακό ρατσισμό στον χώρο της τηλεόρασης ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για σειρά τα τελευταία χρόνια.


«Δεν είχα κάποια πρόταση τα δύο τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίζω ότι δεν μπορούν να με κατατάξουν πουθενά. Ούτε ως μικρή ούτε ως μεγάλη. Αν παρατηρήσετε της γενιάς μου δεν είναι στην τηλεόραση. Στα 50-60 από ό,τι ακούω οι γυναίκες ηθοποιοί στην Αμερική το αντιμετωπίζουν και αυτές. Δεν υπάρχουν οι ηλικίες αυτές στην τηλεόραση».

«Αν δεν έχεις δει ηθοποιό στο θέατρο δεν μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες που έχει. Είχα κάνει μία χαροκαμένη μάνα σε ένα σίριαλ στο OPEN και εκεί έπαιρναν τη μαμά μου και της έλεγαν να πάω να κάνω λίφτινγκ. Ήμουν τόσο τσαλακωμένη που ήταν άλλη μούρη».

Σχετικά με την παρουσία της στη Λάμψη και τις αποκαλύψεις του Χρήστου Πολίτη για το εχθρικό κλίμα πίσω από τις κάμερες απάντησε:

«Δεν έκανα πολλές σκηνές ούτε με τον Χρήστο ούτε με την Κάτια. Ήμουν στο ξεκίνημα της καριέρας του. Ήρθε ο Φώσκολος και με πήρε από τη δραματική σχολή ουσιαστικά. Ήμουν μέσα στην τρελή χαρά δεν καταλάβαινα πολεμικό κλίμα. Τα λεφτά ήταν συγκλονιστικά για πρωτοεμφανιζόμενο ρόλο. Ήμουν πάρα πολύ καλά. Έπαιρνα ένα πολύ μεγάλο ποσό».


Στην προσωπική της ζωή μετρά δύο γάμους και δύο διαζύγια ωστόσο και με τους δύο πρώην συζύγους της διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

«Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει στις σχέσεις μου είναι το να δίνω πολλές ευκαιρίες αλλά θεωρώ ότι όταν είσαι σε μία σχέση οφείλεις να το παλέψεις. Εγώ το παραπάλευα».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!