Αλέξανδρος Παρθένης: Έτυχε να κάνω μια φωτογράφιση που είχε κλείσει ο Σπαλιάρας και του έδωσα το μισό ποσό


Ο Αλέξανδρος Παρθένης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα media, τη σύντροφό του, αλλά και το Survivor.

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στη νέα του ενασχόληση.


«Τα τελευταία χρόνια προτιμάω την εστίαση κι οτιδήποτε μου πληρώνει τους λογαριασμούς μου. Μου αρέσει η εστίαση, είμαι επικοινωνιακός, μου αρέσει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα media κι εξήγησε πως πολλές φορές έχουν ξεπεράσει τα όρια, σχετικά με τον ίδιο.

«Με τα media πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Όταν ξεπερνούσαν τα όρια, ίσως τα ξεπερνούσα κι εγώ και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Υπήρξε ένα περιοδικό, το οποίο είχε πάρει φωτογραφία μου για να την χρησιμοποιήσει σε γραμμή 090. Κινήθηκα νομικά εναντίον τους. Στο μόντελινγκ ο ένας βοηθούσε τον άλλο. Έτυχε να κάνω μια φωτογράφιση που είχε κλείσει ο Γιάννης Σπαλιάρας και του έδωσα το μισό ποσό», εξήγησε.


Όσο για τη σχέση του με τη σύντροφό του: «Η σχέση μου με τη Βιβή είναι μια συμβίωση ομαλή, με τα πάνω και τα κάτω της. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία του γάμου, τα δεδομένα δεν είναι όπως παλιά, που έπρεπε να αποκαταστήσεις τη σύντροφό σου. Τα παιδιά της Βιβής τα μεγαλώνουμε μαζί, τα θεωρώ και δικά μου. Κάποτε, υπήρξαν δυσκολίες που μας έκαναν να είμαστε χωριστά για αρκετό καιρό».

Τέλος, για το Survivor, είπε: «Θα πήγαινα στο Survivor. Έχω πικρία με το Survivor, γιατί όταν είχα βγει το 2018, μου είχαν πει από την παραγωγή ότι δεν θα μπορώ να συμμετέχω στο All Star, αν πάω στο Nomads. Εκτός του ότι δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου, είδα παιδιά που είχαν πάει στο Nomads να συμμετέχουν».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!