Ανάδρομος Ερμής ενάμιση τετράγωνο Ουρανός στις 19/12 και πως θα μας επηρεάσει


Ανάδρομος Ερμής ενάμιση τετράγωνο Ουρανός στις 19/12 και πως θα μας επηρεάσει. 

H όψη ανάδρομος  Ερμής  ενάμιση τετράγωνο Ουρανός στις 19 Δεκεμβρίου 2023 θα είναι μια δύσκολη πλανητική όψη που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση, άγχος και ακαταστασία.

Ο ανάδρομος  Ερμής  ενάμιση τετράγωνο με τον Ουρανό  θα μπορούσε να μας κάνει να αισθανόμαστε χαμένοι, μπερδεμένοι και ανασφαλείς. Θα έχουμε την τάση να κάνουμε λάθη και να προκαλέσουμε προβλήματα. Θα είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να υπογράψουμε συμβόλαια αυτή την περίοδο.

Κριός

Για τους  Κριούς, ο ανάδρομος  Ερμής  ενάμιση τετράγωνο Ουρανός θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν ευερέθιστοι και εκνευρισμένοι. Θα πρέπει να προσέξουν να μην ξεσπάσουν και να προκαλέσουν προβλήματα.

Ταύρος

Για τους Ταύρους,  θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν ανασφαλείς και φοβισμένοι. Θα πρέπει να προσέξουν να μην κάνουν λάθη στις οικονομικές τους αποφάσεις.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, η όψη  ανάδρομος  Ερμής  ενάμιση τετράγωνο Ουρανός θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν σύγχυση και άγχος. Θα πρέπει να προσέξουν να μην παρεξηγήσουν τα πράγματα.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, η όψη αυτή θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν ευάλωτοι και πληγωμένοι. Θα πρέπει να προσέξουν να μην παραμελήσουν τους αγαπημένους τους.

Λέων

Για τους Λέοντες, θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι. Θα πρέπει να προσέξουν να μην πάρουν αρνητικές αποφάσεις για τον εαυτό τους.

Παρθένος

Για τους  Παρθένους,  θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν υπερβολικά αυστηροί και απαιτητικοί. Θα πρέπει να προσέξουν να μην αγχώσουν τους άλλους.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς  θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν χαμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Θα πρέπει να προσέξουν να μην πάρουν αποφάσεις που θα τους απομακρύνουν από τους στόχους τους.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς, θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν ζηλιάρηδες και κτητικοί. Θα πρέπει να προσέξουν να μην προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις τους.

Τοξότης

Για τους Τοξότες, θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν χαμένοι και ανικανοποίητοι. Θα πρέπει να προσέξουν να μην κάνουν αλλαγές που θα τους απομακρύνουν από τους στόχους τους.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους,  είναι πιθανό  να τους κάνει να αισθανθούν διστακτικοί και απρόθυμοι να πάρουν αποφάσεις. Θα πρέπει να προσέξουν να μην χάσουν ευκαιρίες.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους, η όψη ανάδρομος  Ερμής  ενάμιση τετράγωνο Ουρανός θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν απομονωμένοι και μοναχικοί. Θα πρέπει να προσέξουν να μην απομακρυνθούν από τους αγαπημένους τους.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύες, το ανάδρομο Ερμή ενάμιση τετράγωνο Ουρανός θα μπορούσε να τους κάνει να αισθανθούν μπερδεμένοι και αγχωμένοι με αποτέλεσμα να χάσουν την συναισθηματική τους ισορροπία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!