Ο Ανάδρομος Ερμής 12.12.23 εως 1.1.2024


12.12.2023 8° αιγοκερω έως 1.1.2024 22° τοξότη

Ερμής ανάδρομος !

Η χρονιά μας ξεκίνησε με ανάδρομο και τελειώνει με ανάδρομο. Ελάτε αγαπημένοι μου συνταξιδιώτες πέρα από το χώρο και τον χρόνο να ταξιδέψουμε μαζί του . Να δούμε τα αγγίγματα του τα μοτίβα του πιο σημαντικού κατά τη γνώμη μου * πλανήτη . Στο σημείο που θα αναδρομησει αυτή τη στιγμή ήταν το σημείο που  ορθοδρόμησε τον Ιανουάριο του 2023.

Τέλη Νοέμβρη επίσης 2024 ο Ερμής θα σταθεί επίσης ανάδρομος 22° Τοξότη στο σημείο που φέτος θα σταθεί για να ορθοδρομήσει 1.1.2024.

Στίγματα Μηνύματα Ερμιακα , σημάδια Αγγέλων μεταφέρουν μυνηματα Σημεία χρονικά όπου ανοίγουν Ερμιακοι κύκλοι όπου νέες Ερμηνείες , νέες οπτικές και νευρώνες αναγεννιουνται μετασχηματίζονται.

Σίγουρα όλοι που διαβάζετε το άρθρο και αγαπάτε τα Ιερά αστρολογικά σύμβολα έχετε ακούσει πολλές φορές πως με ανάδρομο Ερμή επιβραδύνουμε, επανεξετάζουμε, αναθεωρούμε , αναστοχαζόμαστε.

Σίγουρα γνωρίζετε πως υπάρχει ασσυνενοησια , ακυρώσεις μη ευθυγράμμιση όσων νόμιζες πως είχες τακτοποιήσει, επανεξετάσεις συζητήσεις με άτομα που είχες αποφασίσει κάτι αλλά τελικά εισρέουν νέα δεδομένα , νέες οπτικές και αναθεωρείς.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά φέρνει ο κατεργάρης αγαπημένος*

Ερμής ο αγγελιοφόρος, ο Λόγος των Θεών , ο ψυχοπομπός που ενώνει τρεις κόσμους …

Ο Ερμής ανάδρομος θα αγγίξει πανέμορφα τον Δία ανάδρομο στον ταύρο & Κρόνο στον Ιχθύ θα κάνει σύνοδο με γαλαξιακό κέντρο καζίμι με Ήλιο Τετράγωνο με Ποσειδώνα και θα ενωθεί με Άρη. Είναι πολλά αυτά που θα συμβούν στις γιορτές και που σε προετοιμάζουν για τα σχέδια που θα ξεκινήσεις το 2024 πλέον μέσα από διαδρομές του Ερμηνευτή*Ερμή σου .

Κάτ αρχάς κάνε έναν έλεγχο μέσα στις γιορτές σε εισιτήρια πτήσεις και οτιδήποτε έχεις προγραμματίσει για τυχόν αναβολές.

Έχω να σου πω πως οτιδήποτε αναβληθεί θα είναι δώρο μιας και στην αναδρομή του μιλάει με Δία και Κρόνο σε όμορφες όψεις , ανατροπές και όμορφες συμπτώσεις γιατί αυτός ο Ερμής θέλει να σου αντικαταστήσει κάτι που θα ακυρωθεί με κάτι που είναι για σένα με κάτι που γράφει το όνομα σου .

Οτιδήποτε έχεις προγραμματίσει που ενεργειακα όμως δεν σου ταιριάζει και είναι περισσότερο υποχρέωση ( μιας και αναδρομει στον Αιγόκερω) θα αναβληθεί για να προκύψει κάτι πιο ουσιαστικό και ωφέλιμο . Το σημείο στο χάρτη σου που έχεις αιγοκερω έως 22 Τοξότη θα επηρεαστεί . Σε αυτές τις μοίρες στον χάρτη σου ειδικά αν έχεις και προσωπικούς πλανήτες σημεια θα επανεκτιμηθεί ,αναθεωρηθεί μια ΑΛΉΘΕΙΑ που παραλειφθηκε , κάτι θα σου αλλάξει την αντίληψη καθώς δημιουργούνται νέοι νευρώνες σε αυτό το σημείο. Έχουμε λοιπόν αυτόν τον αγγελιοφορο Θεών και ανθρώπων να ενώνει ενέργειες Αιγόκερω και Τοξότη.

Καθως θα αναδρομησει στον Αιγόκερω θα αρχίσεις να κατανοείς βαθιά γειωμενα τι δεν λειτουργεί για εσένα μακροπρόθεσμα , θα αρχίσεις να αναρωτιέται πώς θα εφαρμόσεις πρακτικά και ρεαλιστικά σαν ενήλικας κάτι που θες να ξεκινήσεις.

Θα αναθεωρήσεις ίσως μια σοβαρή απόφαση που είχες πάρει το 2023 μόνο και μόνο γιατί ήταν πρακτικό , διότι ο Ερμής θα σε γυρίσει πίσω στον τοξότη τονίζοντας την ανάγκη να δεις μια Αλήθεια ένα όραμα που πέρα από την σοβαρότητα και εξασφάλιση χρειάζεται να έχει πάθος φλόγα και Πίστη Τοξότη ίσως να ενσωματώσεις και μια ζωντάνια μια χαρά μια πιο ανάλαφρη δόνηση.

Ο Ερμής λοιπόν επιστρέφει στον Τοξότη γιατί θέλει να ανοίξεις απέραντους ορίζοντες να επεκτείνεις την εικόνα ενός ονείρου, να κατανοήσεις ασύλληπτες έννοιες καθώς θα περάσει 2 φορές ανάδρομος κι έπειτα ορθοδρομος από την 27° μοίρα Τοξότη

*μοίρα γαλαξιακού κέντρο*

Στην ουσία θα ενώσει δύο κόσμους αυτός ο Ερμής Αιγόκερω Τοξότη θέλει να αλλάξεις σοβαρά σχέδια ζωής εδραιωμένα ίσως και επαγγελματικά και τελικά να αποδεσμευτείς να μπορέσεις να πάρεις την ενέργεια σου διότι θέλεις να την τοποθετήσεις σε κάτι που σου δίνει περισσότερη τοξοτισια ελευθερία και χαρά. Θα αναθεωρηθούν μέχρι την νέα χρονιά σημαντικές αποφάσεις ζωής . Στο συλλογικο Ότι έχει σχέση με τριτοβάθμια εκπαίδευση, πανεπιστήμια ,ανώτερες σχολές, συνεντεύξεις για νέα εργασία,διαπραγματεύσεις θα επανεκτιμηθεί θα αλλάξουν πολλά σε σχέση με το τι θα ακολουθήσουμε. Η αναδρομή του Ερμή θα συντονιστεί με τη νέα σελήνη στον Τοξότη , άρα μιλάει για ένα νέο ρίσκο, πάθος, οραμα κατι που σε ενθουσιάζει ο Ερμής θα σου δείχνει το δρόμο Το πώς; το πότε; Στο αυριανό άρθρο ! Όπου θα σας ερμηνεύσω κάθε όψη , κάθε άγγιγμα και κάθε χρονικό σημείο όπου η αντίληψη σας θα μεταμορφωθεί .…

 

Απο την Μίνα Περγαντά

67419709 2886591274899613 3768466681320439808 n

https://www.facebook.com/mina.perganta.9Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!