Άνδρας κλαίει σαν μικρό παιδί όταν η κόρη του φέρνει νέο κουτάβι στην οικογένεια


Όταν αυτός ο άνθρωπος έχασε τον καλύτερό του φίλο, ένα κόκκινο σκυλάκι με το όνομα Mika, πριν από λίγους μήνες, ήταν βαθιά θλιμμένος. Ήταν η μόνιμη συντροφιά του στο αγρόκτημα της οικογένειας και ήταν μαζί του κάθε μέρα, όλη την ημέρα.

Η συγκινητική ιστορία Η σύζυγός του γράφει στο YouTube: “Ο σύζυγός μου έχασε τον καλύτερό του φίλο, τον σκύλο του (κόκκινη σκύλα) Μίκα, πριν από μερικούς μήνες. Πήγαινε παντού μαζί του. Πήγαινε στη δουλειά μαζί του στη φάρμα με το χλοοτάπητα κάθε μέρα και ακόμη και καβαλούσε τα μηχανήματα μαζί του. Ήταν μαζί του από την ώρα που σηκωνόταν μέχρι να πάει για ύπνο. Τη θρηνούσε φρικτά”.

Η οικογένειά του πίστευε ότι θα έπρεπε να έχει έναν ακόμη σκύλο και όταν η κόρη του έμαθε για μια γέννα κουταβιών που γεννήθηκαν στα γενέθλιά του, ήξερε ότι έπρεπε να πάει να τα δει. “Η κόρη μου βρήκε μια γέννα κουταβιών που γεννήθηκαν στα γενέθλιά του και αποφάσισε ότι ήταν σημάδι”, γράφει η μαμά από το Μιζούρι. “Έτσι κάναμε ένα ταξίδι με τις εγγονές μου για να διαλέξουμε ένα”.

“Ο Boone ήταν εκείνος που συμπάθησε πραγματικά την 4χρονη εγγονή μου, οπότε ήταν ο κατάλληλος”, γράφει η γυναίκα. “Το κράτησε μυστικό για πάνω από δύο εβδομάδες! Έπρεπε να τον παραδώσει στον μπαμπά της”.

Το να το κρατήσει μυστικό δείχνει μεγάλη θέληση από την εγγονή, αλλά και πόσο πολύ ήξερε ότι ο παππούς της θα λάτρευε την έκπληξή του.

“Γνωρίζαμε ότι η αντίδρασή του θα ήταν συναισθηματική, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ αυτό. Μπορεί να είναι ένας μεγάλος σκληρός τύπος, αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερη καρδιά”, προσθέτει η σύζυγός του.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- Three-year-old Haidyn Howe can’t contain her emotions as she holds her new furry family member, a puppy named Butters. ANIMALKIND, USA TODAYOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!