Αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Άρη, Οδηγός για να αποφύγετε τους καυγάδες ..


Η ένταση και ο εκνευρισμός που υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω μας κάθε άλλο, παρά ευνοϊκές συνθήκες δεν δημιουργούν για τις σχέσεις μας. Στις 08/12, λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο,  ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, θα σχηματίσει όψη αντίθεσης  με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους (16ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη,  η κατάσταση στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει, ακόμα και από μια  ασήμαντη αφορμή. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πανσέληνος έτσι και αλλιώς λειτουργεί πάντα ως ένας μεγεθυντικός καθρέφτης που. Η ένταση που θα δημιουργηθεί στις σχέσεις μας, όχι μόνο δεν θα βοηθήσει κανένα, αντίθετα,  θα μας αδειάσει ενεργειακά.

Ο εγωισμός μας, ως κακός σύμβουλος, μπορεί να μας παρασύρει σε προσβλητικά σχόλια,  τα οποία δεν θα βοηθήσουν καθόλου το κακό κλίμα που ήδη υπάρχει. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις, συμπεριφορών, σε διάφορα μέρη  του πλανήτη, ενώ θα έχουμε και έντονα  καιρικά φαινόμενα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Τοξότες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα κληθούν να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της θα έχουν αρκετές συγκρούσεις. Η επιρροή της όψης ισχύει για  6 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους , απαιτεί να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων, και να αποφύγετε τις εγωιστικές αντιδράσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα προσβλητικά σχόλια στους φίλους σας, αλλά και την επιθετική οδήγηση.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους , θα ενισχύσει τους φόβους και τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές, οι οποίες κάθε άλλο παρά καλό θα κάνουν στο κοινωνικό και εργασιακό τους προφίλ. Σε προσωπικό επίπεδο, η συναισθηματική τους ανασφάλεια είναι πιθανό να τους οδηγήσει είτε σε καυγάδες, είτε σε περιττά έξοδα.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους στις επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ τα προσβλητικά σχόλια απέναντι στους συνεργάτες τους, μπορεί να οδηγήσουν μια συνεργασία στη λήξη της. Σε προσωπικό επίπεδο, η επιμονή αλλά και ένα λάθος σχόλιο μπορεί να είναι η αφορμή για έντονους καυγάδες με τον σύντροφο τους, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την εικόνα τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!