Αποκλειστικό- Τοπαλίδου: «Δεν ήταν πιρουέτα, ήταν μία αυθόρμητη, συμβολική κίνηση»


Πολύς λόγος για την κίνηση που έκανε η Έλενα Τοπαλίδου στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, εντός της εκκλησίας, έγινε τόσο στα social media, όσο και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.


Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Τρίτης 12/12, ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας, όπου έχουν αποκτήσει κι έναν γιο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο.

Η Έλενα Τοπαλίδου όταν ο ιερέας αναφώνησε «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα», σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω, σαν να κάνει πιρουέτα, μπροστά στην ιερά τράπεζα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

Η ίδια, θέλοντας να κατεβάσει τους τόνους, προχώρησε σε μια δήλωση στην εκπομπή «Γεια σου» και εξήγησε:

«Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ, γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου».


«Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση.

Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο», πρόσθεσε.

Η Έλενα Τοπαλίδου μάλιστα, λίγες μέρες μετά το μυστήριο, είχε γράψει χαριτολογώντας στο Instagram: «Θεούλη μου… δεν θα ξανακάνω αραμπέσκ στο σπίτι σου. Θα κάνω μόνο στο δικό μου».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- GLANCE.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!