Αποστολία Ζώη: Έχω βιώσει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που ήταν… καβαλημένος


Η Αποστολία Ζώη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Βασίλη Καρρά, αλλά και τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με συνάδελφό της.


Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι ανέφερε αρχικά, για τον Βασίλη Καρρά: «Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε “τι κάνεις μικρή;” και του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι».

Πρόσθεσε επίσης: «Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το έχω βγάλει το τραγούδι. Πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα».

Αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του, η Αποστολία Ζώη είπε: «Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα σοβαρό. Κι αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι όλα περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος».


Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με γνωστό καλλιτέχνη. «Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο κι όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω», είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!