Αργύρης Πανταζάρας & Σίσσυ Τουμάση: Το ζευγάρι μιλά για πρώτη φορά για τη νέα τους ζωή μετά τον γάμο


Για τον παραμυθένιο γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη μίλησαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

«Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Ε, κάποια πιάσανε» είπε με χιούμορ ο Αργύρης Πανταζάρας.


«Νομίζω πως είμαι με την καλύτερη συνεργάτιδα. Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Σίσσυ Τουμάση εξήγησε ότι «ήταν η μητέρα μου από εκεί και ήθελα να το κάνουμε εκεί για τη μνήμη της».

Ο γάμος τους συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο οι ίδιοι κατάφεραν να κρατήσουν σε ιδιωτικό επίπεδο την ξεχωριστή τους στιγμή.

«Όλο αυτό έγινε όμορφα και γρήγορα. Όπως λειτουργεί και μία παράσταση που πρέπει να τη δουλέψεις μέχρι να πετύχει. Από τη στιγμή που πετυχαίνει ας μάθει ο καθένας ό,τι θέλει. Άρα το θέμα ήταν να γίνει για να μην μας το χαλάσουν. Αυτό γίνεται και με τα ταξίδια λες “θα σου στείλω φωτογραφίες αφού γυρίσω”».


«Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα να έρθει. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!