Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Για πρώτη φορά εξομολογείται: «Έπρεπε ή να δω φως ή να πέσω να χτυπιέμαι»


Μία πολύ προσωπική εξομολόγηση έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που βίωσε παλαιότερα.


«Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα», εξομολογείται αμέσως μετά η διάσημη μαγείρισσα.

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια, που εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα έπρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι.


Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα: όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Και τελείωσε, πέρασε» αποκάλυψε η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα για πρώτη φορά.

«Είχα δίπλα μου φίλους που είναι αδέλφια. Μία φίλη μου ήρθε στο εξωτερικό μαζί μου για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή… τώρα λέω κάτι που δεν το ‘χω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο… Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- IEIDISEIS.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!