Άρης στον Κριό, Ώρα για δράση !!!


Ο πλανήτης στην Αστρολογία που είναι έμμεσα συνδεδεμένος με την ύπαρξη μας καθώς χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαμε είναι ο Άρης. Ο γνωστός και ως “κόκκινος ή αιματοβαμμένος πλανήτης” μοιάζει σε πολλά με τη Γη,  από πολύ νωρίς μάγεψε τους αστρονόμους και όχι μόνο, γι’ αυτό και από πολύ νωρίς άρχισαν να τον μελετούν (όπως ο Τίχο Μπράχε και ο Κέπλερ).

Τα κοινά στοιχεία του Άρη με τη Γη είναι ότι :

  • O Άρης κάποτε είχε 4 εποχές (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα) όπως και η Γη
  • O Άρης κάποτε είχε νερό
  • Ενώ έχει και το μεγαλύτερο ηφαίστειο του Ηλιακού μας συστήματος.

Ο Άρης γιατί εκτός από θεός του πολέμου είναι συνδεδεμένος με την ύπαρξη μας;  Ο Άρης έχει σχέση με την επιβίωση μας, δηλαδή,  έχει σχέση με την ανάγκη μας για τροφή , στέγη. Έχει σχέση με την αναπαραγωγή, δηλαδή, την ερωτική πράξη, την σεξουαλικότητα, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το σύμβολο του Άρη είναι και το σύμβολο του σπερματοζωαρίου. Συμβολίζει επίσης την παραγωγή έργου την δύναμη, τον ανταγωνισμό και την άμιλλα, ενώ είναι αυτός που αγωνίζεται για την πραγμάτωση ενός ιδανικού.

Ο Άρης στον ζώδιο του Κριού είναι στην φυσική του θέση, καθώς ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά. Στην ζωδιακή περιοχή του Κριού ο Άρης είναι ο κυνηγός, του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες  ενώ δεν διστάζει να ριχτεί στη μάχη για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Ο Άρης στον Κριό, σε αντίθεση με τον Άρη σε άλλες ζωδιακές περιοχές, δεν φοβάται την σύγκρουση, το αντίθετο μιας και πολλές φορές την επιδιώκει χωρίς να υπολογίζει το κόστος που μπορεί να έχει για τον ίδιο. Ο Άρης στον Κριό μοιάζει με τον αθλητή των μικρών αποστάσεων, ενώ ο καλύτερος τρόπος εκτόνωση της ενέργειας του είναι μέσα από την ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες. Γι’ αυτό το λόγο, αυτό που πρέπει να μάθει ένας άνθρωπος με Άρη στον Κριό είναι να εκτονώνει την ενέργεια και …να μάθει να πέφτει σωστά ώστε να μην χτυπήσει.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Κριό λίγες ώρες μετά την έλευση της Νέας Χρονιάς, δηλαδή, στις 1/1/2019 και θα παραμείνει έως τις 14/2/2019. Η παρουσία του στο ζώδιο του Κριού  θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο μαχητικοί, να πάρουμε πρωτοβουλίες και θα μας ωθήσει να προχωρήσουμε στην πραγμάτωση των στόχων μας. Ταυτόχρονα όμως, θα μας κάνει λιγάκι βιαστικούς και ανυπόμονους, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα ανεβάσει τους τόνους με αποτέλεσμα να δημιουργήσει λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Κριού , θα είναι τα ζώδια της  Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς επίσης οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν  τα σχέδια τους με μεγάλη ευκολία, ενώ θα δυσκολέψει τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Κριό θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 8/1 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (4ο 56’), θα προκαλέσει λεκτικές αντιπαραθέσεις, ενώ κάτω από την επιρροή της είμαστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα εξαιτίας του θυμού ή της βιασύνης. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 18/1 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (11ο 53’), δίνει επιτυχία στις ερωτικές υποθέσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική για κάθε είδους συνεργασία καθώς και για οικονομικά θέματα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 21/1 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (13ο 47’), δημιουργεί άγχος και ενισχύει τις υποσυνείδητες φοβίες. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 25/1 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (16ο 40’), θα δώσει απίστευτη ενέργεια αλλά και τη δυνατότητα να λειτουργούμε αποτελεσματικά κάτω από πίεση. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 2/2 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (21ο 40’), είναι μια όψη ιδιαίτερης διαχείρισης καθώς κάτω από την επιρροή της έχουμε την τάση να στρέφουμε την ενέργεια προς τον εαυτό μας με αποτέλεσμα να μεγεθύνει το άγχος και την εσωτερική μας ανασφάλεια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 8/2 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ερμή (25ο 40’), ευνοεί την επικοινωνία, ενώ μας βοηθάει να επιβάλλουμε τις απόψεις μας μαχητικά και όχι εριστικά. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 13/2 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό (29ο 12’),ενισχύει την νευρικότητα και την ανυπομονησία. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της δράσης και κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης για εσάς τους Κριούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα κυνηγήσετε τους στόχους σας ακούραστα, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή σας κατά τη διάρκεια της οποίας τόσο το μυστήριο όσο και το παρασκήνιο θα είναι πολύ έντονο γύρω σας, με μυστικές συζητήσεις και  παρασκηνιακές επαφές. Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση που πρέπει για λίγο καιρό να μείνει μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο εξωστρεφή πλευρά της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να αλλάζει και να επεκτείνεται, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα σελίδα θα ανοίξει στην καριέρα σας η  είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού καθώς  θα σας ωθήσει από τη μια πλευρά να κυνηγήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη τους στόχους σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας βάλει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού δίνοντας σας την δυνατότητα να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Λέοντες,  καθώς  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με την Ανώτερη Εκπαίδευση ή την επέκταση σας στο εξωτερικό. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό  ή να  δημιουργήσετε έναν ερωτικό δεσμό με ένα άτομο από ξένη χώρα ή ένα άτομο που έχει διαφορετική Κοσμοθεωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδο για εσάς τους Παρθένους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα  έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τις  οικονομικές εκκρεμότητες  που έχετε απέναντι σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα θα δείτε το ερωτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει. 

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού , στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, ενώ, όσο και αν δεν σας αρέσει, είναι πιθανό μετά από ένα καυγά κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας κάνανε καλό αλλά για συναισθηματικούς λόγους διατηρούσατε, να διαλυθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Κριού έχει σκοπό να αλλάξει την καθημερινότητα σας και να βάλει την ζωή σας σε ποιο γρήγορους ρυθμούς , ενώ παράλληλα θα σας φέρει και  νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Σε προσωπικό επίπεδο η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή θέλετε να ασκηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες.
Η είσοδος του πλανήτη της δράσης  Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  θα οδηγήσει με ορμή και χωρίς δεύτερες σκέψεις στα μονοπάτια της δημιουργικότητας και της χαράς της ζωής. Η διασκέδαση, και ο έρωτας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στο σπίτι και στην οικογένεια σας θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού  θα σας βάλει στην διαδικασία να κλείσετε τις εκκρεμότητες που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόνο βαρετό δεν θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς τους Υδροχόους.
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα δώσει νέα πνοή στην  καθημερινή σας ζωή, η οποία  θα είναι γεμάτη από  πολλές συζητήσεις και συναντήσεις που αφορούν την ανάπτυξη  των επαγγελματικών σας πλάνων. Επίσης κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε αρκετές μετακινήσεις για τη δουλειά σας, ενώ είναι αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό.

ΙΧΘΥΣ

Μετά από μια περίοδο έντονης δράσης, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα εγκαινιάσει μια περίοδο για το πορτοφόλι σας, αφού από τη μια πλευρά οι νέες οικονομικές συμφωνίες ευνοούν τα οικονομικά σας, από την άλλη πλευρά όμως θα έχετε απρόσμενα έξοδα, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα παρασύρεστε σε περιττές σπατάλες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα ερωτικά μπερδέματα καραδοκούν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u