‘Αρης Τετράγωνο Ποσειδώνας στις 29 Δεκεμβρίου 2023


‘Αρης Τετράγωνο Ποσειδώνας στις 29 Δεκεμβρίου 2023

Το τετράγωνο ‘Αρη-Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, παρεξηγήσεις και βία. Ο ‘Αρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της επιθετικότητας, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας και της παραίσθησης. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνο, μπορεί να έχουμε δυσκολία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον ή να δούμε τα πράγματα με ρεαλιστική ματιά.

Κριός: Μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά εκνευριμένοι ή παρορμητικοί. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συγκρούσεις.

Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι ή παραπλανημένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Δίδυμοι: Μπορεί να αισθάνεστε αγχωμένοι ή ανήσυχοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε ψέματα ή παραπληροφόρηση.

Καρκίνος: Θα νιώθετε ευάλωτοι ή απροστάτευτοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συναισθηματική εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Λέων: Θα νιώθετε θυμωμένοι ή εκνευρισμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε επιθετικές συμπεριφορές.

Παρθένος: Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε παραπλανητικές πληροφορίες ή ψευδείς ειδήσεις.

Ζυγός: Μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι ή μπερδεμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε παραπλανητικές υποσχέσεις.

Σκορπιός: Μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι ή εκνευρισμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε επιθετικές συμπεριφορές.

Τοξότης: Είναι πιθανόν να νιώθετε υπερβολικά εκνευρισμένοι ή παρορμητικοί. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συγκρούσεις.

Αιγόκερως: Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι ή παραπλανημένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Υδροχόος: Μπορεί να αισθάνεστε αγχωμένοι ή ανήσυχοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε ψέματα ή παραπληροφόρηση.

Ιχθύες: Το πιο πιθανόν είναι να νιώθετε ευάλωτοι ή απροστάτευτοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συναισθηματική εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας και στις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αποφύγετε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγκρουση. Είναι επίσης σημαντικό να είστε ανοιχτοί στο να ακούσετε διαφορετικές απόψεις και να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!