Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας θα έχουμε αυτή την εβδομάδα. Μια εβδομάδα που μας προσφέρει, όχι μόνο πολλές ευκαιρίες, αλλά ανοίγει τον δρόμο να κάνουμε πράξη όλα αυτά που θέλουμε, αρκεί να ξεπεράσουμε το μοναδικό εμπόδιο, που τις περισσότερες φορές, δεν είναι άλλο από τον κακό μας εαυτό, και να μην φοβηθούμε το άγνωστο και τις αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή μας.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι σαφέστατα πιο ήρεμο, χωρίς σημαντικά γεγονότα. Κάτι που δεν ισχύει για τα τέλη της εβδομάδας, όπου θα έχουμε την είσοδο του Ήλιου στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου, αλλά και όλες τις όψεις.

Την δυνατότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας , με ιδιαίτερο ενθουσιασμό θα μας προσφέρει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή.
Ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Άρης από τους Ιχθύς, καθώς οι διαδοχικές συναντήσεις τους σε όψη εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει γύρω μας, προς όφελος μας.

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, μια όψη, που θα δυσκολέψει ορισμένους από εμάς, καθώς θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε δώσουμε τέλος σε καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω, και να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Ενώ η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό είναι αυτή που προκαλέσει την μεγάλη ανατροπή στην ζωή μας.
Πιο χαρούμενοι και εκφραστικοί θα είναι αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Τον κρυμμένο τους δυναμισμό θα βγάλουν στην επιφάνεια τόσο οι Παρθένοι και οι Ιχθύς όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους Διδύμους και τους Τοξότες.

Ενώ σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα αναγκαστούν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), οι οποίοι θα είναι και αυτοί που θα πάρουν την γενναία απόφαση να αλλάξουν την ζωή τους ριζικά.

  • Την Κυριακή 14/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και υπερβολές, στον τρόπο που θα εκφράσουν τα συναισθήματα τους, στις προσωπικές και στις οικογενειακές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Την Δευτέρα 15/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις και σε νευρικά ξεσπάσματα, κατά την διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών συζητήσεων τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τρίτη 16/04 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να μεγεθύνει τους φόβους και τις συναισθηματικές ανασφάλειες , με αποτέλεσμα να παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 3 πρώτων ημερών.

 

  • Την Τετάρτη 17/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την γοητεία και θα κάνει ιδιαίτερα αγαπητά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο.

 

  • Την Πέμπτη 18/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε πολύ έντονα νευρικά ξεσπάσματα και σε ακραίες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Παρασκευή 19/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες και θα ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλία και να εκφράσουν, με μεγαλύτερη ευκολία, τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να δείξουν μια άλλη πλευρά του εαυτού τους και να προχωρήσουν σε δυναμικές κινήσεις τόσο οι Παρθένοι και οι Ιχθύς όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, νωρίς το απόγευμα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο των γενεθλίων τους, παράλληλα όμως θα βοηθήσει να αρχίσουμε να υλοποιούμε αυτά που με ενθουσιασμό σχεδιάσαμε. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

 

  • Το Σάββατο 20/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει σε κινήσεις αιφνιδιασμού, οι οποίες θα ανατρέψουν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, προς όφελος τους, τόσο τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Η Κυριακή 21/04 είναι ίσως η πιο ιδιαίτερη μέρα, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού. Αρχικά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει απέναντι σε σημαντικές αποκαλύψεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις τους, προσωπικές και επαγγελματικές, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 3 πρώτων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει μεγάλες και ριζικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, εκφράζω χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα μου, και παίρνω δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα αλλάξουν το μέλλον μου. Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να κλείσω οριστικά τους λογαριασμούς μου με το παρελθόν και διώξω κάθε τι τοξικό που υπάρχει γύρω μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Ταύρους!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!