Αστρολογικό Δελτίο εβδομάδας από 29/10/23 έως 5/11/23


Με ευχάριστες ανατροπές θα αποχαιρετήσουμε τον Οκτώβριο και θα υποδεχτούμε τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου. Η ανάγκη μας να ζήσουμε όμορφες στιγμές, και να αφήσουμε πίσω μας τα δύσκολα γεγονότα των προηγούμενων μηνών, είναι πιθανό να μας ωθήσει σε υπερβολές, αλλά και ερωτικά μπερδέματα. Το σημαντικότερο, πλανητικό γεγονός της εβδομάδας, δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στους Ιχθύς. Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα έχει η Αφροδίτη, η οποία στην εκπνοή του Οκτωβρίου, θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό, μια όψη που μας υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως υπάρχει στα τέλη της εβδομάδα, όπου και χρειάζεται λίγη προσοχή, αρχικά εξαιτίας της όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, καθώς είναι πιθανό να μας βάλει σε ερωτικά μπερδέματα, εξαιτίας των λανθασμένων μηνυμάτων που θα στέλνουμε ή θα λαμβάνουμε από τους άλλους. Αλλά και τις υπερβολές, στις οποίες θα μας οδηγήσει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία.

Αν κάτι είναι σημαντικό να προσέχουμε αυτή την εβδομάδα, είναι τις ξαφνικές εκρήξεις θυμού στις οποίες είναι πιθανό να μας οδηγήσει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό. Ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Τις απιστίες και τις ερωτικές ψευδαισθήσεις θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ δύσκολη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), οι οποίοι θα χρειαστεί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσουν την ψυχραιμία και την υπομονή τους.

Την Κυριακή 29/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και συνάντηση της σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Δία, θα παρασύρει σε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2 ου δεκαημέρου. Ενώ στην συνέχεια, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή , και να κινηθούν πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2 ου
δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 30/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, θα βοηθήσει να βρουν ανατρεπτικές και ιδιαίτερα τολμηρές λύσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 31/10 η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Την ίδια ημέρα, όμως τα νέα θα είναι ευχάριστα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου, αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, τους υπόσχεται ευχάριστες γνωριμίες αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.

Την Τετάρτη 01/11 οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους τόσο με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, όσο και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση και να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3 ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Την Πέμπτη 02/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουρα για τον εαυτό τους και για τις αποφάσεις τους, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Την Παρασκευή 03/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να παρασύρει σε επιπόλαιες αποφάσεις και σπατάλες, συναισθηματικές και υλικές, τους εκπροσώπους του
Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2 ου δεκαημέρου. Ενώ, λίγες ώρες αργότερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες, εξιδανικεύσεις και απιστίες, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3 ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 04/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες, και θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Την ίδια ημέρα όμως, θα δοκιμαστεί η ψυχραιμία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, η οποία μπορεί να τους παρασύρει σε επιθετικές συμπεριφορές ή να τους φέρει ειδήσεις οι οποίες θα ταράξουν την ηρεμία τους. Στα θετικά νέα της ημέρας, είναι η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Κρόνου στους Ιχθύς.

Ενώ την Κυριακή 05/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη
τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα ενισχύσει την επιθυμία των
εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2 ου δεκαημέρου, για χαλάρωση και ξεκούραση, ενώ είναι πιθανό να τους παρασύρει και διατροφικές κραιπάλες. Το πιο σημαντικό όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας είναι η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στους Ιχθύς. Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, η ζωή μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, αρκεί να έχουμε υπομονή και να μην αφήσουμε την βιασύνη μας να μας παρασύρει σε υπερβολές.
Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!
Πηνελόπη Παπουτσή.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!