Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μας υπόσχεται η τελευταία εβδομάδα του χειμώνα. Ενώ, ο πρώτος μήνας της άνοιξης θα κάνει την είσοδο του με μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει πλανητικές μετακινήσεις ή σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα, ωστόσο, οι όψεις που σχηματιστούν κυρίως στο ξεκίνημα της, θα δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα μας, με αποτέλεσμα οι διαπροσωπικές μας σχέσεις δύσκολα θα βγουν αλώβητες.
Από τα μέσα της εβδομάδας η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει και θα νιώσουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και τις αποφάσεις που θα πάρουμε, καθώς θα ακούσουμε την φωνή της λογικής και όχι του συναισθήματος. Ενώ στα τέλη της, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας εμφανιστούν.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς.
Σίγουροι για τα επόμενα τους βήματα και τις αποφάσεις τους θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).
Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).
Ενώ ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και εμπλεκόμενοι σε εκρηκτικές καταστάσεις μπορεί να βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 25/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε ανεύθυνες συμπεριφορές, υπερβολές, σπατάλες αλλά και σε ερωτικές περιπέτειες χωρίς ουσία, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 26/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένους και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις, γι’ αυτό καλό ήταν να μην ακούσουν το ένστικτο τους, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 27/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε αποφάσεις υψηλού ρίσκου, αψυχολόγητες ενέργειες και να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ σε κοσμικό επίπεδο, αυτή συνήθως μας βγάζει φωτιές ή ατυχήματα από εκρήξεις, τα οποία και απευχόμαστε.

Την Τετάρτη 28/02 αρχικά η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στους Ιχθύς, υπόσχεται μια μέρα γεμάτη με πολλές μετακινήσεις και σημαντικές συζητήσεις για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη 1ου δεκαημέρου. Οι οποίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για αυτούς με την βοήθεια της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στους Ιχθύς, καθώς θα τους βοηθήσει να αναδείξουν τις οργανωτικές τους ικανότητες. Στην συνέχεια, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα τους επιβραβεύσει για την ωριμότητα και την προνοητικότητα τους, ενώ δεν αποκλείεται, ως επιβράβευση να τους δοθούν και νέες ευθύνες.

Την Πέμπτη 29/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, εκτός από ευχάριστες ειδήσεις, θα ανοίξει τον δρόμο για να προωθήσουν τα σχέδια τους και θα φέρει στη ζωή, τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων, που έχουν γεννηθεί αρχές του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες.

Την Παρασκευή 01/03 θα υποδεχτούμε την άνοιξη με μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα προσφέρει το άγγιγμα της τύχης, και υπόσχεται ότι θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία στα επαγγελματικά σχέδια, αλλά και στην προσωπική ζωή τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου
Το Σάββατο 02/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες, γι’ αυτό και πρέπει να ακούσουν αυτή τη φορά την εσωτερική τους φωνή, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 03/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές τόσο στις οικονομικές υποθέσεις όσο και στην ερωτική ζωή, αλλάζοντας τις μέχρι τώρα ισορροπίες, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, αποφεύγω τις υπερβολές γιατί δεν θα με οδηγήσουν πουθενά, αντίθετα με ωριμότητα και προνοητικότητα παίρνω τις αποφάσεις μου, ενώ παράλληλα έχω τα μάτια μου ανοιχτά για να δω τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο διάβα μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!!



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!