Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 10-17 Μαρτίου 2024 Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδιομάδα!

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η 2η εβδομάδα του Μαρτίου, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της, καθώς κατά τη διάρκεια της, από την μια πλευρά αρκετοί από εμάς θα οδηγηθούν να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τα οποία είτε θα εκπλήξουν τους άλλους, καθώς θα βγουν από την πεταμένη τους. Ενώ, κάποιοι θα εξαναγκαστούν να κόψουν τους δεσμούς με το παρελθόν, με απότομο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά οι πλανητικές μετακινήσεις, ξεκίνημα της εβδομάδας, τόσο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, όσο και της Αφροδίτης στους Ιχθύς, υπόσχονται, μια περίοδο αισιοδοξίας, εξωστρέφειας, τόλμης αλλά και ρομαντισμού στην ερωτική μας ζωή.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας, από την μια πλευρά, ευνοεί το κυνήγι των ονείρων μας , ακόμα και των πιο τολμηρών, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, κάποια από αυτά είτε θα γίνουν ξαφνικά, είτε μετά από ένταση και καυγά. Ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο, είναι πιθανό να δούμε να πυροδοτούνται εντάσεις μεταξύ κοινωνικών ομάδων, ατυχήματα στον αέρα, έξαρση τις βίας, αλλά και γεωφυσικά φαινόμενα, σε διάφορα σημεία του πλανήτη, τα οποία και απευχόμαστε.

Ιδιαίτερα σημαντική, είναι και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, καθώς θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις.

Ενώ, στα τέλη της εβδομάδας, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε, έστω και για λίγο, από την ρουτίνα της καθημερινότητας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνουμε θύματα των ίδιων μας των ονείρων.
Ευνοϊκή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Σε ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ τις εντάσεις θα πρέπει να κάνουν, ότι περνάει από το χέρι τους για να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

  • Την Κυριακή 10/03, αρχικά η είσοδος του Ερμή στο ζώδιου Κριού θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), οι οποίοι και πρέπει να εκμεταλλευτούν την δίμηνη παραμονή του, για να προωθήσουν με επιτυχία τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, αλλά και τις γνωριμίες που θα προκύψουν. Στη συνέχεις η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι και μια από τις δύο όψεις που βάζουν την σφραγίδα τους στην Νέα Σελήνη του μήνα στους Ιχθύς, θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε τολμηρά νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, όχι μόνο τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και τους Σκορπιούς και τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, εξαιτίας των ακραίων και προκλητικών συμπεριφορών, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Την Δευτέρα 11/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα, και θα βοηθήσει να ανακαλύψουν πράγματα που για πολύ καιρό γινόταν πίσω από την πλάτη τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Λεόντων και των Υδροχόων των 2 πρώτων ημερών. Επίσης, αργά το βράδυ, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα προσφέρει μια πινελιά ρομαντισμού στην ερωτική μας ζωή, ενώ υπόσχεται ότι θα φέρει ευκαιρίες στον έρωτα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), αλλά και ερωτικές περιπέτειες στα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες).

 

  • Την Τρίτη 12/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα κάνει ακόμα πιο τολμηρούς και μαχητικούς τους Κριούς , τους Ζυγούς, τους Λέοντες, και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τετάρτη 13/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την γοητεία και θα βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών και προσωπικών τους επαφών, τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Την Πέμπτη 14/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε εκρήξεις θυμού, ιδιαίτερα προς τους δικούς τους ανθρώπους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Παρασκευή 15/03 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

 

  • Το Σάββατο 16/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και απόμακρους απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Ενώ την Κυριακή 17/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα βοηθήσει να ξεφύγουν για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνουν όνειρα για το μέλλον, αρκεί να μην πέσουν θύματα των ψευδαισθήσεων τους, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, ήρθε η στιγμή να υλοποιήσω τα πιο τρελά και τολμηρά μου όνειρα, έστω και αν χρειαστεί να συγκρουστώ για να τα πετύχω.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!