Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 17-24 Μαρτίου 2024 Μάθε τα πάντα και ετοιμάσου για την εβδομάδα που έρχεται!

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Την άνοιξη θα υποδεχτούμε και επίσημα αυτή την εβδομάδα. Η φετινή Αστρολογική Πρωτοχρονιά θα έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει ο χορός των φετινών Εκλείψεων, και μας προετοιμάζει για αλλαγές οι οποίες θα βάλουν την ζωή μας, τους επόμενους μήνες, σε νέα τροχιά.

Παρόλο που το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα έχει πολύ έντονο το στοιχείο του ονείρου, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις, η κρίση μας να μην είναι η σωστή. Ωστόσο, στην συνέχεια της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στα μέσα της εβδομάδας, Εαρινή Ισημερία, αλλά και η είσοδος του κυβερνήτη του Κριού Άρη, στους Ιχθύς, θα είναι η αφορμή να αλλάξουμε τον τρόπο της δράσης μας, και να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και τολμηροί.

Αυτή η εβδομάδα όμως, ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσουμε σε ισχυρές συμμαχίες, να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές, ενώ θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα και στις συνεργασίες.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι.
Ευκαιρίες να ισχυροποιήσουν την θέση τους θα έχουν τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Τις εξαπατήσεις , στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), κάτι το οποίο θα αλλάξει προς τα τέλη της εβδομάδας, αφού θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν σε σταθερές βάσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.
Ενώ ουδέτερη θα είναι για τους Καρκίνους, και τους Αιγόκερους.

  • Την Κυριακή 17/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για ξεφύγουν, έστω και για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, και γιατί όχι, να κάνουν ακόμα και όνειρα για το μέλλον , ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις, καθώς το τοπίο που θα υπάρχει γύρω τους θα είναι θολό.

 

  • Την Καθαρά Δευτέρα 18/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, υπόσχεται πολύ όμορφες στιγμές γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, αλλά και με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τρίτη 19/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση, και θα βοηθήσει να ανακτήσουν το κέφι και την καλή τους διάθεση, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τετάρτη 20/03 η είσοδος του Ήλιου, νωρίς το πρωί, Εαρινή Ισημερία και Αστρολογική Πρωτοχρονιά, θα εγκαινιάσει και επίσημα τον ερχομό της άνοιξης, αλλά και την γενέθλια χρονιά των Κριών, μια χρονιά που είναι πλέον απαλλαγμένη από την ασφυκτική πίεση του Πλούτωνα, αντίθετα δέχεται την ισχυρή του προστασία. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!Την καλή διάθεση των Κριών, αλλά και των υπόλοιπων ζωδίων της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες) των πρώτων ημερών, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα.

 

  • Την Πέμπτη 21/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να ανακτήσουν τον αυτοέλεγχο τους και με υπομονή και επιμονή να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο τους, ώστε να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί, όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι των 2 πρώτων ημερών. Αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα καταφέρουν να βρεθούν κάτω από την ομπρέλα προστασίας πολύ ισχυρών προσώπων

 

  • Την Παρασκευή 22/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα βοηθήσει να βάλουν τις προσωπικές τους σχέσεις σε σταθερές βάσεις και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, ευνοούνται και οι σχέσεις με μεγάλη ηλικιακή διαφορά ή οι σχέσεις που βασίζονται μόνο στο οικονομικό συμφέρον.

 

  • Το Σάββατο 23/03 η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Ιχθύς, θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο δράσης μας, και να μάθουμε να κινούμαστε πιο ευέλικτα και παρασκηνιακά. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει πιο απόμακρους και επικριτικούς με τους δικούς τους ανθρώπους, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Ενώ την Κυριακή 24/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα επαναφέρει την καλή διάθεση και θα φέρει ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και στα επαγγελματικά, τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών, όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, τα όνειρα που κάνω για το μέλλον, μπορώ να τα υλοποιήσω, εφόσον αφοσιωθώ στους στόχους μου, είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν και βάλω την ζωή μου σε γερά θεμέλια.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ!!!Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!