Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 24-31 Μαρτίου 2024 μάθε τι θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα αυτή! Μεγάλες αλλαγές και ανατροπές!

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Σημαντικές ευκαιρίες, ευχάριστες ανατροπές αλλά σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα θα έχει στο μενού της αυτή η εβδομάδα. Και δεν το λέμε τυχαία, καθώς αυτή την εβδομάδα θα εγκαινιάσουμε την περίοδο των φετινών Εκλείψεων.

Η έναρξη των φετινών Εκλείψεων θα γίνει με την Πανσέληνο του μήνα Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα μας ωθήσει να δούμε τις σχέσεις μας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας με άλλα μάτια.

Στις όψεις της εβδομάδας πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Αφροδίτη, η οποία θα συναντηθεί διαδοχικά σε όψη εξάγωνου με τον Δία και τον Ουρανό. Κάτω από την επιρροή αυτών των συναντήσεων θα έχουμε σημαντικές ευκαιρίες και ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στο πορτοφόλι μας.
Στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, όπου το επόμενο χρονικό διάστημα είναι πιθανό να έχουν σημαντικές αλλαγές, θα στρέψουν την προσοχή τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική τους ζωή θα έχουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς.
Ενώ ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους Λέοντες, τους Υδροχόους, τους Διδύμους και τους Τοξότες.

  • Την Κυριακή 24/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και στα επαγγελματικά, τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών, όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούν, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

  • Την Δευτέρα 25/03 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού – Έκλειψη Σελήνης, θα ανοίξει τον χορό των φετινών Εκλείψεων, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, να ξαναδούν με προσοχή τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, και να προχωρήσουν στις απαραίτητες αλλαγές. Για κάποιους ήρθε η ώρα να δώσουν ένα τέλος σε επαγγελματικές συνεργασίες, και να κάνουν μια νέα αρχή, ενώ στην προσωπική τους ζωή ήρθε η ώρα οι σχέσεις τους να μπουν σε νέες βάσεις.

 

  • Την Τρίτη 26/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ανασφάλειες που έχουν στις προσωπικές τους σχέσεις τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τετάρτη 27/03 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και να βγάλει στην επιφάνεια την απαισιόδοξη πλευρά, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

 

  • Την Πέμπτη 28/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες και ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική ζωή τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών, όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, αρκετοί από αυτούς δεν θα διστάσουν να κάνουν και κάποιες αλλαγές στο στυλ και στην εμφάνιση τους που θα τους ανανεώσουν.

 

  • Την Παρασκευή 29/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιου του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιου του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε εκρήξεις θυμού και συμπεριφορές, που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Το Σάββατο 30/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να ανεβάσει για λίγο τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Ενώ την Κυριακή 31/03 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα επαναφέρει την καλή διάθεση, την αισιοδοξία και την ηρεμία στις προσωπικές σχέσεις και στην οικογενειακή ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, οι ευκαιρίες στην ζωή, μου χτυπούν την πόρτα όταν είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αλλαγές στην ζωή μου. Κλείνω λοιπόν την πόρτα στο παλιό και υποδέχομαι με χαρά το καινούργιο.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!