Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 3-10 Μαρτίου 2024 Μάθε τι σε περιμένει τις επόμενες ημέρες!

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Γεμάτη ανατροπές και με σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα θα είναι η 1η εβδομάδα του Μαρτίου, μια εβδομάδα που θα μας οδηγήσει σε ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα, τα οποία θα μας εκπλήξουν.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές ανατροπές στην ερωτική μας ζωή, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό.
Ενώ στην συνέχεια η φαντασία και η δημιουργικότητα μας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος με κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα.

Τα σημαντικότερα όμως γεγονότα, μας τα επιφυλάσσει για το τέλος. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την εξωστρέφεια μας, ενώ η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς υπόσχεται ότι θα βγούμε από την ζώνη της ασφάλειας και θα προχωρήσουμε σε πιο τολμηρά νέα ξεκινήματα.
Για κάποιους άλλους όμως, η τελευταία ημέρα της εβδομάδας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να παρασυρθούν σε ακραίες αντιδράσεις, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό.

Ξαφνικές ανατροπές στην προσωπική τους ζωή αλλά και σε ακραίες αντιδράσεις μπορεί να παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)
Ενώ σε τολμηρά νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην καριέρα τους θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 03/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν στην ερωτική ζωή, αλλά και στις οικονομικές συνεργασίες, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 04/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται να φέρει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και ξαφνικές συναντήσεις που θα γεμίσουν χαρά τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 05/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα ανοίξει τον δρόμο για να βρουν εύκολες λύσεις και θα βοηθήσει να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχή του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 06/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να γίνουν πιο τολμηρά και εκφραστικά τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 07/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 3 πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 08/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την φαντασία και την δημιουργικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ μπορεί ορισμένους από αυτούς, και να τους οδηγήσει σε αθώα ψεματάκια.

Το Σάββατο 09/03 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, είναι πιθανό να κάνει αυστηρούς και απόμακρους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Η Κυριακή 10/03, είναι η πιο σημαντική από πλευράς Αστρολογικών γεγονότων της εβδομάδας. Αρχικά η είσοδος του Ερμή στο ζώδιου Κριού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα βοηθήσει όλους μας να γίνουμε πιο εξωστρεφείς. Στη συνέχεις η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι και η όψη που θα επηρεάσει και την Νέα Σελήνη του μήνα στους Ιχθύς, θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε τολμηρά νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, όχι μόνο τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και τους Σκορπιούς και τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε ακραίες και προκλητικές συμπεριφορές, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή μας και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Στο τέλος όμως αυτός που τολμάει να βγει από τη ζώνη της ασφάλειας θα είναι και ο νικητής.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!