Ατζαράκης για το viral βίντεο με τη Χ. Αλεξίου: «Ήταν αδιανόητα χαλαρή»


Στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2/12 ο Διονύσης Ατζαράκης και μίλησε για τα βίντεό του, αλλά και τη συνύπαρξη του με τη Χάρις Αλεξίου.


«Πάντα πρώτο μου ένστικτο είναι να γελάσετε. Δεν πάω με το σκεπτρικό ότι επειδή κάτι είναι επίκαιρο, τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Θα σκεφτώ αν μπορώ να το κάνω με κωμικό τρόπο. Δεν με νοιάζει να είμαι ο τύπος που μόνο διδάσκει και κάνει κήρυγμα», δήλωσε αρχικά.

Για το βίντεο με τη Χάρις Αλεξίου, αποκάλυψε: «Ήταν απροσδόκητα αστεία και κουλ από ότι περίμενα. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Η κ. Αλεξίου με είχε δει σε μια παράσταση με τον κ. Λαζόπουλο και ήταν ενθουσιασμένη. Ήταν αδιανόητα κουλ. Σκέφτηκα το κόνσεπτ, έστειλα το πρώτο ντραφτ, της άρεσε και μου λέει χώσε κι άλλο. Ήταν φοβερή».

Για το αν έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια σε βίντεό του: «Δεν βίντεο όπως με τον Κασσελάκη και γενικά οτιδήποτε είναι με πολιτική, πάντα η άλλη πλευρά θα πει κάτι. Γενικά δεν μου αρέσει ο όρος πολιτική ορθότητα. Προσπαθώ να είμαι στη σωστή πλευρά των πραγμάτων, όπως τη νιώθω εγώ. Είναι ένας έλεγχος του τι κάνεις, αν το πούμε υπευθυνότητα γίνεται λιγότερο επικριτικό και βαρύ».


Για το αν θα έκανε τηλεόραση: «Ανάλογα το κόνσεπτ. Από τη βάση του θα πρέπει να εξυπηρετεί πολύ καλά την κωμωδία. Αν μπορώ να είμαι δημιουργός εγώ, τότε ναι. Γι αυτό πολύ συχνά λέω όχι στα υπόλοιπα. Δεν είμαι για πολύ. Είναι διαφορετική η γλώσσα της κωμωδίας».

«Υπάρχει πολύ συχνά μελαγχολία, φουλ μιζέρια», αποκάλυψε για τον εαυτό του.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / SCREEN/Καλύτερα Δε ΓίνεταιOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!