Χρηστίδου για Αλεξάνδρου: «Δεν θέλω να τον εκθέσω για τον Βασάλο»


Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Αλέξανδρου ότι ήταν οικονομική η αιτία της αποχώρησής του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)


Αρχικά, ανέφερε: «Δεν είχε τρακ, ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ. Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον παίρνω τηλέφωνο κάθε χρόνο και του λέω: “Τι θα γίνει, θα τελειώσει αυτό το αστείο; Θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι;”. Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει. Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το budget της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης».

Σχετικά με τη δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το ότι έχασε τη θέση του από το πάνελ λόγω budget, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί, πολύ. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε του τι συμβαίνει σε μια εκπομπή και το πώς διαμορφώνονται τα budget. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν χρειάζεται να το ανακυκλώνουμε αυτό».

Και συνέχισε: «Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι. Ο Κωνσταντίνος έχει κάποια σχέδια και ο ίδιος θα σας τα πει, δεν θέλω να μιλάω εκ μέρους του, και ήθελε να δει πώς θα δρομολογηθεί όλο αυτό και βρήκε μια φόρμουλα ο Νίκος ώστε να συνδυαστούν όλα αυτά μαζί, να εξυπηρετηθεί και το budget όλων».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)


Για μια πιθανή επιστροφή της Ελένης Βουλγαράκη, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Ναι το κορίτσι. Δεν το βλέπω το κορίτσι αυτό. Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον… δρόμο, η πόρτα της επιστροφής είναι και για εκείνη ανοιχτή. Χίλιοι καλοί χωράνε».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή στην κάμερα: «Αν κάτι υπήρχε θα το ξέρατε. Πάντως η Βάλια δεν είναι η καινούργια μου σχέση, το επιβεβαιώνω ότι δεν είναι. Όχι, δεν έχω σχέση είμαι ελεύθερος».Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!