Χριστίνα Αλούπη: «Ο σύζυγός μου πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική»


Η Χριστίνα Αλούπη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους δύο της γιους, αλλά και την απουσία του συζύγου της.


Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, εξήγησε πώς βιώνει η ίδια την εορταστική περίοδο.

«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, σαν παιδί τη γιορτάζω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου Χριστούγεννα, η μαμά και ο μπαμπάς μου το έκαναν όσο πιο μαγικό για εμάς. Έχω αδυναμία στα μελομακάρονα και στους κουραμπιέδες και τα φτιάχνω στην υγιεινή εκδοχή τους για να τα φάω χωρίς τύψεις. Θέλω τα παιδιά μου να διατηρήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να τα αγαπούν όπως εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ευτυχώς, τα παιδιά μου πιστεύουν στον Άι Βασίλη και περιμένουν τα δώρα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά έχουν εγκληματιστεί πλέον, στην Ελλάδα. Μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγός μου ακόμα πηγαινοέρχεται στην Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μου είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών».


Όσο για την αντίδραση του γιου της στον ερχομό του αδερφού του, δήλωσε: «Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου, ο μεγάλος ένιωσε ότι χάνει την κυριαρχία του μέσα στο σπίτι. Όταν γέννησα το δεύτερο, ήρθε ο μεγάλος στο μαιευτήριο να με δει κι έβαλε τα κλάματα και μου ζητούσε να φύγουμε. Για πολύ καιρό μου έλεγε να πάμε το μωρό πίσω, να το γυρίσουμε. Η παιδοψυχολόγος μου είπε ότι ο μεγάλος μου γιος λίγο τον ζηλεύει ακόμα τον μικρό».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-thepressroom.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!