Δανάη Μπάρκα: «Κάποιες μέρες ξυπνάω και νιώθω ότι είμαι η πιο χάλια στον πλανήτη»


Για όλους και για όλα μίλησε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της ΕΡΤ1, Στούντιο 4.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε κομμάτια του εαυτού της που δεν γνωρίζει ο κόσμος, στα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για εκείνη, αλλά και στον κόσμο της τηλεόρασης.


«Πιστεύω ότι αν όλο αυτό είχε καθοδηγηθεί, ή αν κάποιος είχε προσπαθήσει να το βάλει σε άλλο καλούπι, μπορεί να μην είχε αυτή τη συνέχεια που έχει μέχρι τώρα», σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πολύ πιο γρήγορα τι είναι αυτό που μπορώ να υποστηρίξω, ενώ την πρώτη χρονιά δοκίμαζα. Πολλές φορές προτάσσω την αθωότητά μου, για να μην ασχοληθώ με πράγματα που δεν θέλω. Υπάρχει ο ρομαντισμός, έχω πάρει την απόφαση να πορεύομαι με το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Προτιμώ να κουράζει το χαμόγελο, παρά η γκρίνια μου», σχολίασε.

«Ο μικρόκοσμος της τηλεόρασης νομίζουμε ότι αφορά όλους, αλλά δεν είναι έτσι», τόνισε πάνω στη συζήτηση και συνέχισε για την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση: «Η αυτοαναφορικότητα στο κομμάτι των προσωπικοτήτων δεν με ενοχλεί, μου αρέσει να ακούω ιστορίες από εσάς. Τώρα το να σχολιάζει η μία εκπομπή την άλλη, εμένα μου δημιουργεί αμηχανία. Δεν νομίζω ότι μπορώ εύκολα να το παρακολουθήσω. Ιδρώνω όταν γίνομαι είδηση σε άλλες εκπομπές. Έχω μία έμφυτη συστολή. Δεν τα βλέπω όλα, δεν πορώνομαι, προσπαθούμε να είμαστε στην κοσμάρα μας, να μην απαντάμε».

«Νομίζω ότι φέτος, μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι αυτό το κομμάτι της ειλικρίνειας πρέπει να βγει προς τα έξω. Την πρώτη χρονιά έκανα unfollow σε σελίδες των sites για να μη βλέπω τον εαυτό μου. Προσπαθώ να μην τα βλέπω όλα. Η αμηχανία αυτή όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνει. Με έχει φοβίσει όλο αυτό με το σχόλιο που γίνεται μετά. Όλο αυτό με την πολιτική ορθότητα, με φοβίζει το ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Σε στιγμές νιώθω την υπερέκθεση, γιατί δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Κάνω τις ίδιες τρέλες, έχω τις ίδιες παρέες και αυτό με κρατάει ίδια. Με φοβίζει όταν είναι να μιλήσω και να εκτεθώ», πρόσθεσε.

«Θα ήμουν αρκετά στο ζάπινγκ αν ήμουν απ’ έξω. Έχω δει να συμβαίνει να κάνουμε αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Έχει τύχει να δω ανθρώπους να προάγουν όλα τα σωστά στα λόγια και να έχουν φτάσει στα άκρα στη ζωή τους. Όχι πολύ παλιά. Έχω ακούσει σοκαριστικά πράγματα, αλλά έχω μάθει να μην πιστεύω τις φήμες», δήλωσε.

«Η μάχη για την πρωτιά, ίσως επειδή δεν κάνω αυτή τη δουλειά και δεν είναι ο αυτοσκοπός μου, δεν με έχει αλλάξει ως προσωπικότητα. Παλεύουμε φυσικά να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και προσπαθώ να είμαστε αντάξιοι του σεβασμού και της φροντίδας που μας δίνει το κανάλι. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά δεν έχουμε έρθει σε πανικό», ξεκαθάρισε.

«Έχει τύχει να μην είμαι καλά και να τους πω, πάρτε πάνω την εκπομπή σας. Όπως προσωπικά, επαγγελματικά. Υπάρχουν τέτοιες μέρες, απλά είναι επιλογή μας να δείχνουμε τα ωραία. Υπάρχει θυμός και απόγνωση έξω, κι εγώ τα περνάω, αλλά μετά σκέφτομαι τι θα κερδίσω εγώ αν αφήσω τον θυμό μου να με καπελώσει;», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Όταν δεν είμαι καλά εξαφανίζομαι. Είμαι ένας άνθρωπος βαθιά κλειστός. Προτιμώ να τα περνάω μόνη μου, γράφω τα καλά και τα κακά. Είμαι ορθολογίστρια, τίποτα από αυτά που είμαι δεν φαίνεται. Οι δικοί μου τα αντιλαμβάνονται. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη για τη ζωή, είμαι δυνατή κυρίως για τους υπόλοιπους. Θα μπω μπροστά για όσους χρειάζονται βοήθεια ή προσοχή. Κλαίω εύκολα, ξεσπάω εκεί επειδή δεν μιλάω. Την ευαισθησία μου πιο μικρή την είχα ταμπού, τώρα την έχω υπερδύναμη. Είμαι χαρούμενη που είμαι κλαψιάρα, που θα γκρινιάξω κι είμαι περήφανη που θα υπερασπιστώ τον κόσμο», εξομολογήθηκε.


«Δεν έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν στιγμές που επειδή όλοι μου λένε ότι έχω αυτοπεποίθηση, τις φορές που δεν το νιώθω, νιώθω άσχημα. Με έχει εγκλωβίσει. Κάποιες φορές ξυπνάω και νιώθω η πιο χάλια του πλανήτη. Με έχουν κρίνει, αλλά παλεύω να μην το κάνω σημαία. Στην αρχή με έφτανε στα άκρα μου. Έλεγα να βγω με θυμό να πω χαλαρώστε, μετά υπήρξε στάδιο που έκλαιγα. Είχα υβριστικά σχόλια, τώρα έχω βρει το μαγικο κουμπί και λέω, οι άνθρωποι έχουν τα θέματά τους, ο καθένας ξεσπάει με τον δικό του τρόπο. Αν αισθανθεί κάποιος καλύτερα με το να κάνει τέτοια σχόλια, ας τον κάνω να νιώσει καλύτερα. Θα έπρεπε να θυματοποιούμε για να παίρνω αγάπη; Δεν μου αρέσει, Θα μπορούσα να βγαίνω κάθε μέρα στεναχωρημένη, αλλά δεν έχει νόημα. Προφυλάσσομαι τρέχοντας στους ανθρώπους μου που είναι μακριά από την τηλεόραση», απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Νιώθω το ότι το να γίνεται συζήτηση περί αυτοπεποίθησης, είναι σαν να ρωτάμε έναν άνθρωπο που δεν του αξίζει κανονικά, αν έχει αυτοπεποίθηση. Την αυτοπεποίθηση νιώθω ότι την έχουμε βρωμίσει σαν λέξη. Είναι πολύ δύσκολο να τη νιώθεις κάθε μέρα, δεν είναι συνώνυμο με την εξωτερική ομορφιά ή την ηλικία. Φέτος γίνεται χαμός από νωρίς αν θα συνεχίσει η εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί απασχολεί τόσο πολύ το τι θα γίνει. Κάθε Απρίλιο ξεκινάνε τα τηλέφωνα, αν πάω Σαββατοκύριακο ή αν θα αλλάξω ομάδα», επεσήμανε.

«Με αγαπούσαν όπως και να ήμουν οι γονείς μου, παρόλο που είμαι αυτό που είμαι. Ήταν ελέυθεροι, άνετοι, προστατευτικοί και τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθιά γειωμένος στη γη, που θα μου θυμίζει πάντα ιστορίες από το χωριό μου και θα μου λέει αυτό είναι η ζωή, η μαμά μου φαίνεται φευγάτη, αλλά δεν είναι τόσο. Ξέρει που θα μπουν τα όρια, πώς θα χειριστεί τα πράγματα και ο Χρήστος είναι κάτι μαγικό. Μου μίλαγε πάντα με ασύλληπτη ειλικρίνεια και τρομερή ευαισθησία. Η μαμά μου ανησυχεί πάρα πολύ από την εκπομπή και μετά. Δεν αφήνω να φανούν οι ανασφάλειές μου. Δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω, φοβάμαι ότι θα νιώσουν ανασφάλεια οι άλλοι», εξομολογήθηκε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- Queen.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!