Δανάη Μπάρκα: «Όταν ”έφυγε” ο παππούς μου πέρασα πολύ άσχημα, τους πρώτους μήνες μετά από αυτό δεν τους θυμάμαι»


Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν έχασε τον παππού της.


Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στο «Στούντιο 4» και τις δηλώσεις που έκανε για τις κρίσεις πανικού, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ίδια.

«Το έχω περάσει μόνο στην ενήλικη ζωή μου, όταν έχασα τον παππού μου. Έφυγα για λίγα λεπτά από τον παππού μου, πήγα απέναντι να πάρω καφέ και με το που γύρισα -ήταν η πρώτη φορά που του άφησα το χέρι μετά από καιρό-, είχε κλείσει η πόρτα και μου είπανε “μην περάσετε”. Οπότε, κατάλαβα ότι “έφυγε”. Τις πρώτες ημέρες δεν τις θυμάμαι καν, μπορεί και τους πρώτους μήνες», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι δεν ανέπνεα. Είχα ειδικές σακούλες κι είχα πάρει και μια αγωγή. Πέρασα πολύ άσχημα τον πρώτο καιρό, αλλά ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν όλη μέρα μαζί μου η μαμά μου κι οι δικοί μου άνθρωποι, οπότε με πολύ γλυκό και διακριτικό τρόπο, χωρίς να με πιέζουν και να μου λένε “δεν έχεις τίποτα”, καταλάβαιναν τον πόνο μου και με άφησαν να το ζήσω και να το περάσω. Για πολλούς μήνες, ξυπνούσα τα βράδια και έκανα εμετούς. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!