Δίδυμος με Ζυγό


Είναι μία όμορφη ψυχική σύνδεση, καθώς ο Ζυγός και ο Δίδυμος ικανοποιούν ο ένας τις ανάγκες του άλλου, τόσο φυσικά όπως χτυπάει η καρδιά τους.

Ο Ζυγός είναι εκλεπτυσμένος, περιποιημένος, πνευματικός, δίκαιος, πολιτισμικός και απίστευτα αισιόδοξος.

Έτσι αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς ανθρώπους. Καθώς είστε και οι δύο ζώδια του αέρα, είστε αναλυτικοί στην επικοινωνία, έτσι οι ζωντανές συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις θα αποτελέσουν μεγάλο κομμάτι της σχέσης σας.

Ο Ζυγός έχει την ίδια νευρικότητα που έχετε και εσείς –το να μένετε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι τρομάζει και τους δύο.

Ο σύντροφός σας λατρεύει όσο τίποτε άλλο να επισκέπτεται νέα εστιατόρια, κλαμπ και γενικά να ασχολείται με πολιτισμικές δραστηριότητες, και γνωρίζει πρακτικά τους πάντες.

Λατρεύετε τα ταξίδια, και έχετε την ανάγκη αρκετά συχνά να μπαίνετε στο αμάξι έτσι ώστε να βρείτε μία νέα προοπτική για τη ζωή, και ο Ζυγός χαίρετε απίστευτα όταν του ζητάτε να σας ακολουθήσει.

Έτσι και αλλιώς, ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων.

Και οι δύο θα μυήσετε ο ένας τον άλλων σε νέες δραστηριότητες και θα είστε αρκετά ευτυχείς, καθώς έχετε βρει το εγκεφαλικό σας ταίρι.

Όταν υπάρξει τσακωμός ανάμεσά σας, αρκετά γρήγορα τα πράγματα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Κανείς από τους δύο δεν κρατάει κακίες.

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη ενώ εσείς από τον Ερμή. Έτσι μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε αν συνδυάσετε τις δυνάμεις του έρωτα και της επικοινωνίας.

Ο Ζυγός εκτιμά την αρμονία με τον σύντροφό του πάνω από όλα, και παρά τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν μεταξύ σας, εκείνος κάνει τα πάντα για να αποφύγει τους τσακωμούς.

Οι Ζυγοί σκέφτονται το γάμο πολύ περισσότερο από εσάς, έτσι ίσως πρέπει για αρχή να του γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας.

Αν δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ζητήστε χρόνο. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν παντρεύονται και σπάνια παραστρατούν. Εσείς, όμως, υπάρχει πιθανότητα να βαρεθείτε.

Όμως, ακόμα και ο Δίδυμος έχει λιγότερες τάσεις να παραστρατήσει με έναν σύντροφο σαν το Ζυγό, καθώς δεν θα σταματά ποτέ να σας εκπλήσσει.

Το σπίτι που θα χτίσει ο Ζυγός θα είναι άνετο και στοργικό, και καθώς ο Ζυγός λατρεύει την ψυχαγωγία, το σπίτι σας θα είναι πάντα γεμάτο με δεκάδες καλεσμένους, οικογενειακά μέλη και φίλους.

Ο Ζυγός συνήθως θέλει να είναι ο αρχηγός της σχέσης.

Είναι αυτός που συνήθως έχει τις ιδέες, για παράδειγμα, τα ραντεβού σας, ενώ εσείς σαν Δίδυμοι και μεταβλητά ζώδια, δεν έχετε πρόβλημα να ακολουθήσετε.

Ο Ζυγός έχει την τάση να ξεκινά πολλά πράγματα, αλλά δυσκολεύεται να τα ολοκληρώσει.

Εσείς από την άλλη είστε τόσο ευπροσάρμοστοι, που δεν σας πειράζει να αλλάξετε ταχύτητα τελευταία στιγμή και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που ο Ζυγός αρχίσει να βαριέται.

Στο κρεβάτι, εύκολα θα μπορείτε να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλον. Ο Ζυγός μπορεί να αλλάξει αρκετές διαθέσεις, από την αστεία μέχρι τη σοβαρή.

Εσείς είστε έξτρα ευαίσθητοι και αντανακλάτε τις διαθέσεις, έτσι εύκολα θα βρείτε τον απόλυτο συγχρονισμό.

Θα απολαύσετε το εκλεπτυσμένο γούστο του, και συνήθως η εμφάνιση του Ζυγού είναι τόσο εκθαμβωτική που είναι δύσκολο να αντισταθείτε και να μην απλώστε τα χεράκια σας!

Το καλύτερο πράγμα σε αυτή τη σχέση είναι η ικανότητά σας να δουλεύετε μαζί σαν πνευματική ομάδα.

Μαζί μπορείτε να εκθέσετε ο ένας τον άλλον σε νέες και διαφορετικές απόψεις καθώς και τομείς ενδιαφέροντος.

Ταυτόχρονα θα διευρύνετε και οι δύο τους ορίζοντές σας. Φροντίστε να μην χάσετε αυτό το σύντροφο, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρήκατε την αδελφή ψυχή σας!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!