Δημήτρης Μοθωναίος: Στα 26 μου είχα τροχαίο και ήμουν 6 μήνες ανάπηρος


Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή του αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία.

O ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει αναπτύξει μετά από μερικά χρόνια με τη Φαίη Σκορδά και ύστερα από τη συνεργασία τους σε πρωινή εκπομπή, θεωρώντας ότι είναι πλέον φίλη του.


Ο Δημήτρης Μοθωναίος αναφέρθηκε στον τρόπο που τελικά άρχισε να εμφανίζεται σε πρωινή εκπομπή αποτελώντας μέρος της, όμως παραδέχτηκε ότι ήταν πολλοί εκείνοι που ανησύχησαν με μία τέτοια απόφασή του.

Όπως τόνισε, αυτό που έζησε σε μία πρωινή εκπομπή ήταν μία τρέλα καθώς καταλάβαινε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο καθημερινά να κάνει αυτό το πράγμα.

To σοβαρό τροχαίο και η κατάληξη στο νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Μοθωναίος επίσης αναφέρθηκε και σε ένα σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από αρκετά χρόνια. Ο ηθοποιός συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Στα 26 μου με χτύπησε αυτοκίνητο. Ήταν βράδυ. Δεν το κατάλαβα πώς έγινε. Ξύπνησα στον νοσοκομείο το πρωί. Έκανα εγχείρηση στο πρόσωπο, διαταράχτηκε πάρα πολύ το σύστημα με το σοκ. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο και μου πήρε έξι μήνες να περπατήσω. Είχα κλείσει σεζόν για το Εθνικό και χάθηκε.


Πέντε μέρες πριν από το ατύχημα με είχαν πάρει για μια σειρά, το Κάρμα για να κάνω έναν ανάπηρο. Πήρα τη Ρέινα Εσκενάζυ και της είπα ότι είμαι έτοιμος.

«Γύρισα στο σπίτι μου με τη μητέρα μου, έρχονταν με έπαιρναν με πατερίτσες για το γύρισμα» κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- GLANCE.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!