Έλενα Τοπαλίδου: Πως πήρε την απόφαση να παντρευτεί με τον Νίκο Κουρή μετά από 18 χρόνια σχέσης


Για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας μίλησε η Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή The Break και την Βάσω Λασκαράκη.


«Κοιτάζεις τον άλλον άνθρωπο και ανακαλύπτεις πράγματα, κάποια από αυτά δεν είχες επιτρέψει στον εαυτό σου να τα επεξεργαστεί όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά μετά από χρόνια ανακαλύψαμε πράγματα που δεν καταλάβαινε ο ένας στον άλλον. Έτσι έγινε… Ήταν σαν να πατήσαμε μια έναρξη. Ήρθε ο Νίκος μια μέρα και μου είπε: “Έλενα έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Με τον γάμο βλέπω πράγματα στον Νίκο που δεν τα είχα προσέξει πριν.


Με το νυφικό ασχολήθηκε μόνος του και αλήθεια δεν μου το έδειξε. Μετά το είδα. Έκανα μόνη μου τα δικαιολογητικά για τον γάμο, ήταν η πιο αστεία μέρα της ζωής μου. Είχε πει ότι θα το κάνει εκείνος και ήθελα να το κάνω εγώ ως δώρο γενεθλίων. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Μου φαίνεται κοσμογονικό να πρέπει να βρω τόσα χαρτιά. Τα μάζεψα όλα, χωρίς να το περιμένω» αποκάλυψε η Έλενα Τοπαλίδου για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, ο οποίος θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο.

Η Έλενα Τοπαλίδου αποκάλυψε πως ο γιος της, Πέτρος θα είναι εκείνος που θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία, καθώς πριν έναν χρόνο έχασε τον πατέρα της.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!