Επεισόδιο με τον Β. Τερλέγκα στην Αυστραλία – Τι συνέβη – Η απάντηση του τραγουδιστή


Ο Βασίλης Τερλέγκας δέχτηκε μια επίθεση από έναν θαμώνα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasilis Terlegas (@vasilisterlegas)


Ο τραγουδιστής σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tlive, είπε δύο φράσεις σε δύο γυναίκες μιας παρέας, που ενόχλησαν τους άνδρες που τις συνόδευαν.

«Μωρό μου, Παναγία μου…», είπε ο Βασίλης Τερλέγκας, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο άνδρες να τον πιάσει από τον γιακά και να τον τραβήξει κάτω.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής ωστόσο, ο τραγουδιστής έδωσε άλλη εκδοχή για την ιστορία. «Μου ζήτησε ένα παλικάρι ένα τραγούδι κι είπα “θα το πω μετά” και στενοχωρήθηκε που του είπα ότι θα το πω μετά», λέει ο τραγουδιστής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasilis Terlegas (@vasilisterlegas)


«Πήγε να μου πάρει τον σταυρό λέει, γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε, πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς δεν του το είπα στην ώρα του. Τίποτα, όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετούσαν λουλούδια “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο, είναι φίλοι μου τα παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν. Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή πρόθεση. Ίσα ίσα, που του μιλούσα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Κι είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό», πρόσθεσε κλείνοντας.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  OutNow.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!