Επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό, Μεθοδικές κινήσεις…

Επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό, Μεθοδικές κινήσεις…


Την 1/12 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα επιστρέψει στο ζώδιο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού όπου μέχρι τις 6/12 θα φτάσει στην 28η μοίρα του. Στις 7/12 θα γυρίσει σε ορθή πορεία την οποία θα ολοκληρώσει στις 13/12 και θα επιστρέψει στο ζώδιο του Τοξότη. Το σημαντικό γεγονός είναι ότι κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα κάνει καμία όψη, απλά έρχεται για να κλείσει όσες υποθέσεις είχαν αφήσει ανοιχτές οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των τελευταίων ημερών. Δηλαδή, η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι για άλλη μια φορά η αφορμή για να εστιάσουν την προσοχή τους στην ουσία των πραγμάτων, ενώ θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις που θα έχουν άμεσα πρακτική εφαρμογή. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα κάνει χαρούμενα όχι μόνο τα ζώδιο του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς), αλλά  τους Παρθένους και τους Αιγόκερους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια κατά τη διάρκεια της σύντομης επιστροφής του.

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να βρείτε ουσιαστική  λύση σε μια οικονομική υπόθεση  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Διατροφές) που σας έχει ταλαιπωρήσει καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η γοητεία και ο μαγνητισμός σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιστροφή του  Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τις καταστάσεις θα ωθήσει τον  / την ερωτικό /η σας σύντροφο σε εκμυστηρεύσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Μερικοί από εσάς πιθανόν να γίνεται επιφυλακτικοί απέναντι τους, καθώς δεν μπορείτε να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Η επιστροφή του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να επιστρέψει ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στο 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας μια οικογενειακή σας υπόθεση.  Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να βρείτε οριστικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνήσετε τις απόψεις σας. Θα πρέπει να θυμάστε πως οι αλήθειες μπορεί να λεχθούν και με πιο γλυκό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας συζητήσεις με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και οι οποίες δεν είχαν ολοκληρωθεί. Ενώ, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή προσπαθήστε να μην είστε τόσο προστατευτικοί απέναντι στον/ στην σύντροφο σας γιατί μπορεί να αισθάνεται ότι τον/την καταπιέζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, έρχεται να ολοκληρώσει όσες υποθέσεις είχαν μείνει σε εκκρεμότητα στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του  θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικούς τρόπους εφαρμογής των ιδεών σας, και να τις επικοινωνήσετε με άμεσο και με ουσιαστικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αφορμή για να προχωρήσετε στην επανεκκίνηση μυστικών  συζητήσεων που αφορούν μια επαγγελματική συμφωνία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση που για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την επανεκκίνηση σημαντικών επαγγελματικών συζητήσεων θα ενεργοποιήσει η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, στον 10ο Ηλιακό σας οίκο. Το θετικό νέο, είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σας καθοδηγήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσάς τους Ιχθύες η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της σύντομης επιστροφής  του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, ανατρεπτικές εξελίξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/05 ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη εξαγώνου,  με τον Ουραν ...

Ο Ερμής στους διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής είναι πιο γνωστός σε όλους ως ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινή ...

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις  21/05 στις 11:00 το  πρωί και ...

Σύνοδος Ερμή-Ήλιου, η επικοινωνία στα καλύτερα της !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/5 ο Ερμής μόλις κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους, θα σ ...

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στις 19/05 στις 00:11 πμ στο ζώδιο του Σκορπι ...

Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, ανατρεπτικοί έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις  18/05 η Αφροδίτη θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον  Ουρανό, στο ζώδιο που κυβε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u