Ερμής στον Όγδοο Οίκο


Ερμής στον Όγδοο Οίκο

Ο Ερμής στο ωροσκόπιό σας έχει την ευθύνη για τη διάνοιά σας, τα
νεύρα και το πώς χρησιμοποιείτε το πνεύμα και τις αισθήσεις σας για
να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή σας.

Πώς ο Ερμής στον όγδοο Οίκο σάς βοηθά να προχωρήσετε στη ζωή;

Ο Ερμής στον όγδοο οίκο διασφαλίζει ότι η ερευνητική και αναλυτική
προσέγγισή σας φέρνει την αναμενόμενη ανάπτυξη στη ζωή και σας κάνει
ιδιαίτερα διαισθητικούς.

Ένας θετικός Ερμής στον όγδοο οίκο θα τονώσει την οικονομική σας
κατάσταση, ενώ θα σας κάνει εξαιρετικούς στο να επηρεάζετε άλλους
ανθρώπους.

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας ωθήσει να αναζητήσετε παραφυσικές
δραστηριότητες και μπορεί να διαταράξει την ικανότητα λήψης αποφάσεων.
Ο Ερμής στον όγδοο οίκο σχηματίζει τη Sarala Yoga που σας δίνει σοφία,
δύναμη, εξουσία και πολλά άλλα.

Κάθε φορά που ο Ερμής λειτουργεί ως άρχοντας του dasa ή του ανταρντάσα,
ο όγδοος οίκος διασφαλίζει ότι λαμβάνετε αναμενόμενο πλούτο και αποδόσεις
από το ασφαλιστήριό σας ή από προηγούμενες επενδύσεις.

Διάσημοι με τον Ερμή στον 8ο Οίκο
Jamsetji Tata (Ινδός πρωτοπόρος βιομήχανος)
Osho (Ινδικός Θεάνθρωπος)
Sachin Tendulkar (Ινδός παίκτης του κρίκετ)

Αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες εκθέσεις που συντάσσεται μετά από
μακρά έρευνα, εστιάζοντας στα ακόλουθα στοιχεία:

Εξοικειωθείτε με την ενέργεια που φέρνει ο Ερμής στο ωροσκόπιο και στον
χαρακτήρα σας.

Προσδιορίστε τομείς δύναμης και αδυναμιών που σχετίζονται με τον Ερμή. Καταλάβετε αν έχει έρθει η ώρα της παράδοσης για τον Ερμή ή όχι.

Προσδιορίστε ειδικές γιόγκα στις οποίες συμμετέχει ο Ερμής στο ωροσκόπιό
σας.

Προσδιορίστε τον αριθμό που σχετίζεται με τη δύναμη του Ερμή, την
αποτρίχωση και τη φθίνουσα δύναμη.

Προσδιορίστε πτυχές της ζωής σας που θα αναπτυχθούν ή θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις λόγω του Ερμή (αυτό σας δίνει μια καλή ιδέα εάν θα δώσετε στον Ερμή περισσότερη δύναμη ή θα τον υποτάξετε με το Κάρμα σας). Παρέχει προφυλάξεις και διορθωτικά μέτρα για να μετριάσει την επίδραση του Ερμή σε εσάς.

Χρήσιμες συμβουλές:

Εξοικειωθείτε με την ενέργεια που οφείλεται στον Ερμή. Προσδιορίστε πτυχές της ζωής σας που θα αναπτυχθούν ή θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις λόγω του Ερμή (αυτό σας δίνει μια καλή ιδέα εάν θα δώσετε στον Ερμή περισσότερη δύναμη ή θα τον υποτάξετε με το Κάρμα σας). Προτάσεις αναφορικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του Ερμή για τον εαυτό σας.

Η τέχνη της αποπλάνησης – Πώς να φλερτάρεις (4 απλές συμβουλές)

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η τέχνη του φλερτ είναι κάτι που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Η τέχνη του φλερτ είναι κάτι, το οποίο μπορεί να κατακτήσει όποιος έχει ενδιαφέρον να μάθει πώς να φλερτάρει. Είναι μια τέλεια εξάσκηση, η οποία μαθαίνεται από μέσα προς τα έξω.

1 Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την τέχνη του φλερτ είναι ότι λειτουργεί καλύτερα όταν δεν γίνεται με έναν απροκάλυπτα διψασμένο και απελπισμένο τρόπο. Δεν χρειάζεται να είστε το πιο ελκυστικό άτομο στο δωμάτιο και δεν χρειάζεται να είστε το πιο έξυπνο, πιο αθλητικό ή πιο εξωστρεφές. Η τέχνη του φλερτ έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τις υπέροχες ιδιότητες που είναι μοναδικές για εσάς και να τις αφήσετε να λάμψουν, ώστε να προσελκύσουν τους άλλους. Με αυτόν τον τρόπο, η τέχνη του φλερτ ξεκινά από μέσα. Αυτή είναι μια τέχνη ήσυχης εμπιστοσύνης και όσο πιο φυσικοί και οργανικοί είστε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας σας.

2 Η ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

Το φλερτ είναι μια τέχνη, κυρίως μη λεκτική. Λένε ότι τα μάτια είναι τα κλειδιά της ψυχής και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας ως αφετηρία για την τέχνη του φλερτ. Έχετε ποτέ ρίξει μια ματιά σε ένα δωμάτιο, βαρεθήκατε και δεν ενδιαφέρεστε για το τι συνέβαινε γύρω σας όταν ένας άγνωστος τράβηξε το βλέμμα σας και το κράτησε για λίγες στιγμές; Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό κάνει την καρδιά να τρέχει και το μυαλό να αρχίζει να στριφογυρίζει, αναρωτιόμενοι τι ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή κάποιου. Οι άνθρωποι έλκονται από άλλους που τους ελκύουν και μπορείτε να μεταφέρετε το ενδιαφέρον σας σε πολλά επίπεδα με τα διαφορετικά είδη εμφάνισης που δίνετε στους ανθρώπους. Η τέχνη του φλερτ θα ενσωματώνει πολλά διαφορετικά είδη βλέμματος.

Εάν βρίσκεστε σε δημόσιο περιβάλλον και θέλετε απλώς να τραβήξετε το βλέμμα ενός αγνώστου, συναντώντας το βλέμμα τους και κρατώντας το για λίγα δευτερόλεπτα, αφήστε το να ακολουθήσει και ξανασυναντηθεί είναι η καλύτερη μέθοδος. Αλλά σε μια αλληλεπίδραση πρόσωπο με πρόσωπο, ορισμένοι ειδικοί προτείνουν ότι η οπτική επαφή πρέπει να είναι συνεχής και άμεση.Όχι, δεν κοιτάτε μακριά. Συνεχίζεις να κοιτάς. Κοίταξε βαθιά στα μάτια τους. Δεν έχει σημασία αν προσέχετε τι λένε. – ψυχολογικο σημερα Αυτό γρήγορα μεταφέρει ότι ενδιαφέρεστε να φλερτάρετε μαζί τους και θα είστε σε θέση να διακρίνετε από την αντίδρασή τους εάν μοιράζονται ή όχι το ενδιαφέρον σας. Πιο επιθετικό φλερτ γίνεται με το να δεις στο αντικείμενο του φλερτ μια ματιά, η οποία λέει, σκέφτομαι βρώμικα πράγματα για σένα. Κάποιες φορές αυτό γίνεται με ένα παρατεταμένο βλέμμα, άλλοτε με ένα βλέμμα πάνω και κάτω από το σώμα και άλλοτε με ένα βλέμμα, που υποδηλώνει ότι πεινάτε και ψάχνετε να τα καταβροχθίσετε.

3 Η ΧΡΗΣΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εκτός από την επαφή με τα μάτια, η τέχνη του φλερτ χρησιμοποιεί και άλλους τύπους γλώσσας του σώματος. Η τοποθέτηση του σώματός σας με τέτοιο τρόπο που δείχνει ότι είστε ανοιχτοί στην επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την τέχνη του φλερτ. Το να αγγίζεις το άλλο άτομο είναι επίσης μεγάλο μέρος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με προσοχή. Θα πρέπει να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος του άλλου ατόμου για να διαπιστώσετε εάν καλωσορίζει τα σήματα που στέλνετε. Θα μπορείτε να πείτε αν είναι σκόπιμο να αγγίξετε το χέρι τους ή να ακουμπήσετε το πόδι σας στο δικό τους ενώ μιλάτε. Η τέχνη του φλερτ αποτελείται από έναν συνδυασμό μεταφοράς των προθέσεών σας ενώ διαβάζετε τα σήματα του άλλου ατόμου. Ένας επιτυχημένος συνδυασμός αυτών των δύο πραγμάτων που πηγάζει από τα θεμέλια της περιστασιακής εμπιστοσύνης στη δική σας αξία κάνει την τέχνη του φλερτ απολαυστική και διασκεδαστική.

4 Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΝΕΓΚΙΝΓΚ»

Ο τυπικός τρόπος για να ευχαριστιέσαι τον εαυτό σου με ένα ελκυστικό άτομο είναι να τον απολαμβάνεις με κομπλιμέντα και κολακείες. Αλλά αν το άτομο είναι πραγματικά ελκυστικό, πιθανότατα έχει προσεγγιστεί με αυτόν τον τρόπο ένα εκατομμύριο φορές ήδη. Για να διαφοροποιηθείτε, ακολουθήστε μια διαφορετική τακτική και δείξτε το ενδιαφέρον σας διασκεδάζοντάς τους και κάνοντας χιουμοριστικά διφορούμενα σχόλια γι ‘αυτούς. Αυτή η τεχνική είναι γνωστή ως αναιρώντας και είναι ένας τρόπος να δείξουμε ενεργή αδιαφορία, χτυπώντας τους ελαφρώς από το βάθρο τους με ένα αόριστο ή καθυστερημένο κομπλιμέντο. Είναι μια μορφή αντίστροφης ψυχολογίας και όταν λειτουργεί, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και να κάνει το άλλο άτομο να αισθάνεται επενδυμένο στην πρόκληση να κερδίσει την έγκρισή σας και να σας εντυπωσιάσει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!