Ερμής στον Τοξότη, Χιούμορ και εξωστρέφεια…

Ερμής στον Τοξότη, Χιούμορ και εξωστρέφεια…

Oroskopos.tv


Σε νέους προορισμούς θα ταξιδέψει ο τόσο ιδιαίτερος πλανήτης  της Αστρολογίας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Ερμής σε ένα ωροσκόπιο  εκφράζει όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον γύρω μας,  αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρουμε τις πληροφορίες στους άλλους. Άλλωστε ο Ερμής ως γιός του Δία, και εξαιτίας της φύσης του, έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία όπου και αν βρεθεί, αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο Ερμής εκδηλώνει τα χαρακτηριστικά του ανάλογα με τι ζωδιακή περιοχή που θα βρεθεί και τις όψεις που θα κάνει.

Η βασική ανάγκη του Ερμή στον Τοξότη είναι η επέκταση της γνώσης. Στο σπίτι του μεγάλου Δασκάλου Δία του αρέσει η γνώση την οποία θέλει να μοιράζεται με τους άλλους , έτσι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός δάσκαλος ξένων γλωσσών ή οποιασδήποτε απρόσωπης επιστήμης. Επίσης μαθαίνει με εικόνες, όταν επιχειρηματολογεί το κάνει με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι γνωρίζει περισσότερα από αυτά που πραγματικά ξέρει. Επίσης, ένας εκπαιδευμένος Ερμής μπορεί πολύ εύκολα να σε πείσει την μια στιγμή για κάτι και την αμέσως επόμενη για κάτι εντελώς διαφορετικό, ενώ αν νιώσει ότι ο συνομιλητής του είναι καλύτερος θα ξεφύγει αλλάζοντας θέμα συζήτησης. Ωστόσο, ένας απαίδευτος  ο Ερμής στον Τοξότη  είναι χαοτικός, επιπόλαιος, μεγαλόστομος , ενώ μπορεί να γίνει και εξαιρετικά αθυρόστομος.

Στις 31/10 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη όπου στις 16/11 θα μπει σε στάση και στις 17/11 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τη 14ο μοίρα του Τοξότη, στις 2/12 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου μέχρι τις 6/12 θα κινείται ανάδρομα, ενώ στις 7/12 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/12. Το ταξίδι του στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει πάλι από τις 13/12 και θα ολοκληρωθεί στις  5/1 όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η παρουσία του στο ζώδιο του Τοξότη θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφής, και να μεταφέρουμε την γνώση στους άλλους χωρίς φόβο, ωστόσο, είναι πιθανό, στην προσπάθεια μας να ευχαριστήσουμε τους άλλους, να πέσουμε στην παγίδα και να δώσουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Τοξότη, θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, όπου θα καταφέρουν να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες, και ταυτόχρονα να κάνουν τους άλλους να αισθανθούν όμορφα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη, θα σχηματίσει τις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες όψεις:

  • Στις 15/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (13ο 43’), κατά τη διάρκεια της όψης θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί υπάρχει η τάση εξαπάτησης, ενώ θα υπάρχει δυσκολία στην επίλυση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 26/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (6ο 28’), κάτω από την επιρροή της όψης ο λόγος μπορεί να γίνει εριστικός, ασυνάρτητος, ενώ είναι πιθανό να παρατηρήσουμε ότι οι άλλοι γίνονται αδιάκριτοι ή έχουν δυσκολία στην συγκέντρωση τους. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 27/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (5ο 01’), δίνει έντονη εξωστρέφεια, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να γίνει ασυνεπείς καθώς θα έχει την τάση να δώσει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού( Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 27/11 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (4ο 24’), θα δώσει ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει την τάση να αναλωνόμαστε σε διάφορες “αμπελοφιλοσοφίες”. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 21/12 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (9ο 29’), θα δώσει ποικιλία διανοητικών ενδιαφερόντων, χρειάζεται μόνο λίγη προσοχή καθώς υπάρχει η πιθανότητα να μιλάμε χωρίς να εμβαθύνουμε ή να χανόμαστε στην λεπτομέρεια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 25/12 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (13ο 57’), κατά τη διάρκεια της όψης θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί υπάρχει η πιθανότητα να γίνουμε αποδέκτες ψευδών δηλώσεων καθώς η φαντασία μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Τοξότη  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μόνο ευχάριστη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσάς τους Κριούς η μετακίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει τη γνώση με την περιπέτεια. Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας ταλανίζει καιρό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε  σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας ανοίξει την όρεξη για νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ είναι πιθανό, σε προσωπικό κυρίως επίπεδο, εξαιτίας του ενθουσιασμού σας να κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις στον/στην ερωτικό/η  σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, με μεγάλη ευκολία, στα προβλήματα που είναι πιθανό να υπάρξουν στο χώρο της εργασία σας. Πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε και τη λέξη ΟΧΙ στο λεξιλόγιο σας, γιατί είναι πιθανό να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε, επειδή δεν θέλετε να στεναχωρήσετε τους συναδέλφους σας.

ΛΕΩΝ

Μόνο θετικές εξελίξεις θα φέρει για εσάς τους Λέοντες, η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έντονος μαγνητισμός που θα εκπέμπετε δεν θα περάσει απαρατήρητος, ενώ το φλερτ και η περιπέτεια θα γίνει η δεύτερη φύση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Με καλοπροαίρετη διάθεση θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις, ενώ είναι πιθανό να πέσετε στην παγίδα και να αποκαλύψετε οικογενειακά μυστικά που δεν πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, εγκαινιάζει μια χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας με ιδιαίτερη ευκολία. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο λόγο σας γιατί είναι πιθανό, πάνω στον ενθουσιασμό σας, να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής αφού ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο ζώδιο σας, κάνει τη είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της  παραμονής του θα προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις σχετικά με τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συμφωνίας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα πληθωρικοί στο λόγο σας, ενώ είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις στον/ην σύντροφο σας που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα φιλοξενήσετε πολλούς επισκέπτες στο ζώδιο σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ενισχυθεί η εξωστρέφεια σας, ενώ η ταχύτητα σε συνδυασμό με την ευρύτητα του πνεύματος σας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ωστόσο, επειδή είστε από τη φύση σας πληθωρικοί, θα έχετε την τάση να ξοδεύετε άσκοπα την ενέργεια σας, καθώς θα λειτουργείτε χωρίς σύστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ιδιαίτερη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τόσο τις μυστικές επαφές, όσο και τις συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κρατήσετε μυστικά από τον/την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι πολύ σημαντική  αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία του στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό μέσα από φίλους να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

ΙΧΘΥΣ

Μια σημαντική περίοδο εγκαινιάζει για την  εξέλιξη της καριέρας σας η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας. Εσείς, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να δουλέψετε με σύνεση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, Πάρτε βαθιές ανάσες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/01 ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει για τελευταία φορά όψη τετ ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, Τυχερές Γνωριμίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/1 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον κυβερνή ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, Προσοχή στις εντάσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/01 ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης του Κριού Άρης από το ζώδιο που κυβερ ...

Oroskopos.tv

Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα,ανατροπή στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης του Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21/01 σ ...

Oroskopos.tv

Ο Ήλιος στον Υδροχόο και πώς θα μας επηρεάσει!!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου 20/01 στις 10:53 το πρωί και θα πα ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, ξαφνικές ανατροπές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/1 ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθούν για τελευταία φορά σε όψη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u