Ερμής Tετράγωνο Ποσειδώνας στον Τοξότη στις 27 Δεκεμβρίου 2023


Ερμής Tετράγωνο Ποσειδώνας στον Τοξότη στις 27 Δεκεμβρίου 2023

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, παραπλάνηση και παρεξηγήσεις. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας και της παραίσθησης. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνο, μπορεί να έχουμε δυσκολία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον ή να δούμε τα πράγματα με ρεαλιστική ματιά.

Κριός: Μπορεί να έχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε ή να εστιάσετε στις εργασίες σας. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε λάθη ή παρανοήσεις.

Ταύρος: Είναι πιθανόν να δυσκολέυεστε να πάρετε αποφάσεις ή να δείτε τα πράγματα με ρεαλιστική ματιά. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Δίδυμοι: Είναι πιθανό να έχετε δυσκολία να επικοινωνήσετε με τους άλλους ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε ψέματα ή παραπληροφόρηση.

Καρκίνος: Μπορεί να έχετε δυσκολία να εμπιστευτείτε τους άλλους ή να δείτε το καλό σε αυτούς. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συναισθηματική εξαπάτηση.

Λέων: Θα έχετε δυσκολία να δείτε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε παραπλανητικές υποσχέσεις ή ψευδείς ειδήσεις.

Παρθένος: Αυτές τις μέρες θα έχετε δυσκολία να εστιάσετε στις λεπτομέρειες ή να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε ψευδείς ειδήσεις.

Ζυγός: Μπορεί να έχετε δυσκολία να κάνετε συμβιβασμούς ή να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε παραπλανητικές υποσχέσεις .

Σκορπιός: Θα έχετε δυσκολία να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας ή να δείτε την αλήθεια σε μια κατάσταση. Επίσης θα είστε πιο επιρρεπείς σε ελλειπής πληροφορίες.

Τοξότης: Μπορεί να έχετε δυσκολία να σκεφτείτε καθαρά ή να δείτε τα πράγματα με ρεαλιστική ματιά. Μην πιστεύετε ότι ακούτε.

Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε δυσκολία να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας ή να δείτε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Προσοχή στις κινήσεις σας .

Υδροχόος: Θα έχετε δυσκολία να επικοινωνήσετε με τους άλλους ή να δείτε τις πραγματικές προθέσεις τους. Προσοχή λοιπόν στην κρίση σας .

Ιχθύες: Μπορεί να έχετε δυσκολία να εστιάσετε στα συναισθήματά σας ή να δείτε την αλήθεια σε μια κατάσταση. Για αυτό μην παίρνετε αποφάσεις.

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις επικοινωνίες σας και στις πληροφορίες που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να υπογράφετε συμβόλαια. Είναι επίσης σημαντικό να είστε ανοιχτοί στο να ακούσετε διαφορετικές απόψεις και να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!