Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Αιγόκερως


Αυτοί οι δύο μπορούν να δημιουργήσουν μία σχέση που θα κρατήσει αρκετά αν το επιθυμούν. Ο άντρας Αιγόκερως θα ενθουσιαστεί με τη γυναίκα Ταύρο και υπάρχει πιθανότητα για έντονα συναισθήματα. Και οι δύο επιτέλους βρήκαν κάποιον που μπορεί να ανταποκριθεί στις αντοχές τους, και μέσα αλλά και έξω από τη κρεβατοκάμαρα. Η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία θα παίξουν σύντομα μεγάλο ρόλο σε αυτή τη σχέση, καθώς θα τους δέσουν ακόμα περισσότερο. Θα ανακαλύψουν πως έχουν πολλά κοινά και πως οι στόχοι τους είναι παρόμοιοι. Το σεξ θα είναι εκρηκτικό και θα είναι ένας λόγος που θα επιστρέφει ο ένας στον άλλον. Θα σχηματίσουν μία απίστευτη δύναμη μαζί και οι φίλοι τους θα λένε συνέχεια πόσο πολύ ταιριάζουν. Τα κρυφά σχέδια όμως δεν υπάρχουν στο κόσμο του Αιγόκερω. Η ζήλεια της γυναίκας Ταύρου πρέπει να εξαφανιστεί, αλλιώς ο άντρας Αιγόκερως θα απομακρυνθεί. Ο Αιγόκερως όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και καλύτερος και έλκεται από την άνετη ζωή. Μαζί θα πετύχουν οτιδήποτε επιθυμεί ο άντρας Αιγόκερως καθώς και αυτά που φαντάζεται εκείνη.

Είναι ένας φανταστικός δεσμός που θα αντέξει εύκολα στο χρόνο. Η γυναίκα Ταύρος θα αισθανθεί την φιλοδοξία και τις ικανότητες του άντρα Αιγόκερω να της παράσχει οτιδήποτε χρειάζεται, καθώς έχει ανάγκη από ασφάλεια. Εκείνος γνωρίζει πως μπορεί να την εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Κατά τη διάρκεια του σεξ, αυτά τα δύο γήινα ζώδια θα νιώσουν έναν απίστευτο καρμικό δεσμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο άντρας Αιγόκερως κυβερνάται από τον πλανήτη του Κάρμα, τον Αιγόκερω, ενώ η γυναίκα Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη. Δημιουργείται μία σχέση γεμάτη ασφάλεια. Η γυναίκα Ταύρος γνωρίζει πως ο άντρας Αιγόκερως θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ανάγκες και ο άντρας Αιγόκερως θα απολαμβάνει να έχει δίπλα του μία γυναίκα τρόπαιο, καθώς θα αισθανθεί πως έχει τη θεά του σεξ σε ιδιωτικότητα.

Σε μία σχέση, το ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύει την σταθερότητα, την οικονομική ασφάλεια, και την ασφάλεια του μέλλοντος. Θέλει να είναι άνετα, σε ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις. Η γυναίκα Ταύρος λατρεύει τις αισθησιακές αγκαλιές στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή μία ταινία.

Με την προσγειωμένη αίσθηση της πραγματικότητας, ο άντρας Αιγόκερως είναι παραδοσιακός και ζει μεγάλη ζωή. Έχει απίστευτο χιούμορ και παρακολουθεί με σοβαρότητα τη ζωή.

Και τα δύο αυτά ζώδια λατρεύουν την αισθησιακή ατμόσφαιρα, τον χαμηλό φωτισμό και τη μουσική. Η γυναίκα Ταύρος έχει μία τάση προς τα ρίσκα στο σεξ, αλλά σε βαθμό που να μην επηρεάζουν τον άντρα Αιγόκερω. Ο άντρας Αιγόκερως είναι απίστευτα αισθησιακός και πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

Αυτοί οι δύο εραστές αντιπροσωπεύουν δύο ισχυρά ζώδια όσον αφορά την σεξουαλική δραστηριότητα. Όταν ο αισθησιασμός της γυναίκας Ταύρου και οι αντοχές του άντρα Αιγόκερω ενωθούν, έχουμε έκρηξη πάθους.

Οι πιθανότητες αυτή η σχέση να οδηγήσει στο γάμο είναι δέκα στις δέκα. Αστρολογικά, αυτός ο συνδυασμός είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς, και οι άντρες Αιγόκεροι είναι από τους πιο πιστούς. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργικής δύναμης και σωματικής έλξης θα τους κρατήσει ενωμένους για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u