Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Δίδυμος

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Δίδυμος

Oroskopos.tv


Η γυναίκα Ταύρος λατρεύει τις προκλήσεις και ο Δίδυμος είναι πολύ σέξι για να αντισταθεί. Με κυβερνήτη τον Ερμή, ο άντρας Δίδυμος είναι έξυπνος και όμορφος. Η γυναίκα Ταύρος είναι προσγειωμένη και χρειάζεται ασφάλεια που ο Δίδυμος αδυνατεί να προσφέρει. Αυτό μπορεί να φτάσει τη γυναίκα Ταύρο στα όριά της. Υπάρχουν πιθανότητες εδώ αρκεί και οι δύο να ψάχνουν για δράμα, σποραδικούς χωρισμούς και δραματικές επανενώσεις. Για να  δουλέψει αυτή η σχέση, η γυναίκα Ταύρος πρέπει να δώσει στον άντρα Δίδυμο απόλυτη ελευθερία, ενώ εκείνος πρέπει να μειώσει την ανεμελιά του. Το σεξ θα είναι είτε απίστευτο, είτε απαίσιο. Και τα δύο ζώδια πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς αν επιθυμούν  να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση.

Η γυναίκα Ταύρος είναι προσεκτική, σέξι και ερωτική. Ο άντρας Δίδυμος είναι έξυπνος και άστατος. Εκείνος ίσως προτιμά την πνευματική καθοδήγηση από την σωματική. Σεξουαλικά, ο άντρας Δίδυμος θα πιστέψει πως η γυναίκα Ταύρος χρειάζεται πολλή δουλειά ενώ εκείνη θα νιώθει πως ο άντρας Δίδυμος είναι μόνο λόγια και καθόλου έργα. Θα υπάρξει μία καλή σχέση αν η γυναίκα Ταύρος μάθει το νόημα του ενθουσιασμού και της ποικιλίας, και εκείνος μάθει να ζει στο παρόν αντί να μιλάει συνέχεια για δέκα διαφορετικά πράγματα όταν είναι μαζί της. Αν εκείνη έχει τη θέληση να μιλήσει περισσότερο για το καλό της σχέσης και εκείνος να δείξει μεγαλύτερη σωματική στοργή τότε τα πράγματα θα είναι θεσπέσια.

Οι συναντήσεις τους θα οδηγήσουν σε πνευματικό σεξ, πράγμα που επιθυμούν και οι δύο πριν το σωματικό. Αν αυτοί οι δύο συνεχίσουν να βγαίνουν, θα είναι αποτέλεσμα της έλξης που θα νιώσει η γυναίκα Ταύρος για την προσωπικότητα του Διδύμου, την καλλιτεχνία και τη φαντασία.  Αυτό σε συνδυασμό με την εκτίμηση του άντρα Διδύμου για την ευθύτητά της.

Είναι δύσκολο όμως αυτοί οι δύο να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση. Η γυναίκα Ταύρος θα δυσκολευτεί να εμπιστευτεί τον άντρα Δίδυμο εξαιτίας του τρόπου που μιλάει, φέρεται και επαναλαμβάνονται. Το κοφτερό μυαλό του άντρα Διδύμου θα βασανίσει απίστευτα τη γυναίκα Ταύρο.

Αστρολογικά, το ζώδιο του Ταύρου είναι έντονα σεξουαλικό, και η σχέση αυτή συνήθως περιορίζεται σε μία βραδιά. Η γυναίκα Ταύρος χρειάζεται ασφάλεια για να χαλαρώσει και να γίνει σεξουαλική σύντροφος με θέληση. Εντωμεταξύ, ο Δίδυμος θα είναι παιχνιδιάρης και άτακτος τη μία, και ξαφνικά θα μετατρέπεται σε σεξουαλικό ζώο. Η γυναίκα Ταύρος δεν πρόκειται να ανεχτεί τα παιχνίδια και θα ψάξει να βρει το κρεβάτι κάποιου άλλου.

Στο φως ενός νέου έρωτα, η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Δίδυμος θα διασκεδάσουν αρκετά. Η αισθησιακή επαφή ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια είναι το στόμα. Τα φιλιά και η εξερεύνηση του σώματος με το στόμα θα ικανοποιήσει απίστευτα αυτά τα δύο αστρολογικά ζώδια. Στην αρχή μιας σχέσης, οι Δίδυμοι έχουν μία λατρεία απέναντι στα ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Ακόμα και στο γάμο, η ανάγκη της γυναίκας Ταύρου για υλικά αγαθά, θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ζώδιο του Διδύμου. Τα λεφτά θα δημιουργήσουν τσακωμούς καθώς εκείνη είναι οικονόμα ενώ εκείνος έχει ακριβά χόμπι. Ενώ η σχέση μπορεί να κρατήσει, οι πιθανότητες για μακροχρόνια σχέση δεν είναι πολύ καλές.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u