Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς


Τα λεφτά θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτή τη σχέση. Η γυναίκα Ταύρος θα ρίξει μία ματιά στον άντρα Ιχθύ, και αμέσως θα θελήσει να ξοδέψει όλες τις οικονομίες της για αυτόν. Θα υπάρξει άφθονο σεξαπίλ και η έλξη θα είναι ακαταμάχητη. Ο άντρας Ιχθύς θα λατρέψει το γούστο της γυναίκας Ταύρου για άνετη ζωή, και τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα με τη πάροδο του χρόνου. Θα βγαίνουν συνέχεια μαζί και θα ταξιδέψουν σε εξωτικά μέρη.  Το φαγητό και η μουσική θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο. Το σεξ θα είναι έντονο και ίσως οδηγήσει τον άντρα Ιχθύ στη δέσμευση. Η γυναίκα Ταύρος θα του δείξει μία νέα και βελτιωμένη κοινωνική ζωή. Ο άντρας Ιχθύς θα κάνει τη γυναίκα Ταύρο να νιώθει οικονομικά ασφαλής. Αν και οι δύο επιθυμούν μία σχέση διαρκείας, η γυναίκα Ταύρος πρέπει να γίνει περισσότερο πρωτοποριακή στην κρεβατοκάμαρα, ενώ ο άντρας Ιχθύς πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα.

Η σχέση αυτή είναι αρκετά ωφέλιμη και για τους δύο. Η γυναίκα Ταύρος θα παραδώσει το σώμα και τη ψυχή της στον ιδεαλισμό του άντρα Ιχθύ, ενώ εκείνος θα φτάσει στην υπέρτατη έκσταση μέσα από την ικανότητά της να προσγειώνει τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις του. Η γυναίκα Ταύρος θα είναι αυτή που θα φροντίζει τις λεπτομέρειες της σχέσης, ενώ ο άντρας Ιχθύς θα φροντίζει τη ψυχή της με τη δύναμη της αγάπης του. Σεξουαλικά, η επαφή θα είναι θεϊκή. Η γυναίκα Ταύρος θα αντλεί την ευαίσθητη πλευρά του άντρα Ιχθύ ενώ εκείνος θα θέλει γενικά να την ικανοποιεί πάντα! Ο άντρας Ιχθύς είναι δημιουργικός στη κρεβατοκάμαρα και θα εκτιμήσει την αφοσίωση της συντρόφου του.

Η γυναίκα Ταύρος είναι καλλιτεχνική, ρομαντική και βαθιά συναισθηματική. Για να την προσελκύσετε πρέπει ναν είστε ευαίσθητοι, ρομαντικοί και πιστοί. Δείξτε της πως λατρεύετε το σπίτι, δείξτε της αφοσίωση και πίστη. Να θυμάστε πως λατρεύει την αισθησιακή φροντίδα.

Οι Ιχθύες είναι γενικά στοργικοί και ενστικτώδεις, έτσι ακολουθούν το ένστικτό τους και όχι τα γεγονότα. Συχνά δεν μπορούν να αποφασίσουν αν πρέπει να ακολουθήσουν τον υλισμό του κόσμου ή να ζήσουν στη φανταστική χώρα που δημιουργούν. Η γυναίκα Ταύρος είναι προβλέψιμη, σταθερή και προσγειωμένη. Είναι αισθησιακή και λατρεύει την σωματική στοργή, καθώς και το ρομάντζο.

Σαν ονειροπόλοι και δημιουργικοί, οι άντρες Ιχθύες λατρεύουν τα ερωτικά παιχνίδια και τους ρόλους στη κρεβατοκάμαρα. Τους βοηθούν να μεταφέρονται σε ένα διαφορετικό κόσμο. Η γυναίκα Ταύρος είναι ένα ζώδιο απίστευτης σεξουαλικής δραστηριότητας. Αυτό που την εξιτάρει περισσότερο είναι το αισθησιακό άγγιγμα. Εξαιτίας των αναγκών της, τα παιχνίδια θα είναι έντονα σεξουαλικά και αισθησιακά.

Τα λεφτά θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη σχέση. Θα υπάρξει άφθονο σεξ και μία κοινή αγάπη για την πολυτέλεια. Αστρολογικά, αυτοί οι δύο είναι απίστευτα συμβατοί. Αν ο άντρας Ιχθύς χειριστεί σωστά τον φανταστικό του κόσμο και η γυναίκα Ταύρος συμβιβάσει το πείσμα της, τότε αυτή η σχέση μπορεί εύκολα να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u