Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Καρκίνος


Η γυναίκα Ταύρος ολοκληρώνει τις πιο κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις του άντρα Καρκίνου. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για έρωτα και σεξ. Και οι δύο είναι συναισθηματικοί, αισθησιακοί και καθοδηγούνται από την οικογένεια. Μπορεί να παρατήσουν άλλες ερωτικές σχέσεις όταν συναντηθούν και ερωτευτούν. Ο άντρας Καρκίνος βρήκε επιτέλους κάποια που μπορεί να του παράσχει τη σωστή ένταση που δεν του έδιναν οι προηγούμενες. Θα ταξιδέψουν αρκετά μαζί και θα βιώσουν απίστευτες και ευχάριστες στιγμές μαζί. Η γυναίκα Ταύρος θα λατρέψει το βάθος του άντρα Καρκίνου και μπορεί να σταματήσει τα πάντα για να μείνει μαζί με αυτό το σέξι ζώδιο. Το σεξ θα τους αφήσει άφωνους και οποιαδήποτε γλώσσα και αν μιλούν, δεν θα χρειαστούν μεταφραστή. Το σεξ θα είναι αυτό που θα τους έλκει και ο έρωτας αυτό που τους κρατάει μαζί. Η γυναίκα Ταύρος πρέπει να μειώσει το πείσμα της, αλλιώς ο άντρας Καρκίνος θα πέσει σε κατάθλιψη. Ο άντρας Καρκίνος μπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα της σχέσης και να γιατρέψει σεξουαλικά τη ζωή της γυναίκας Ταύρου.

Η γυναίκα Ταύρος θα νιώσει άμεση έλξη από τον άντρα Ταύρο, καθώς θα διαισθανθεί πως μπορεί να της προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται. Ο άντρας Καρκίνος θα λατρέψει την πίστη και την αποφασιστικότητα της γυναίκας Ταύρου. Αυτός ο έρωτας καθορίζει από την αρχή το νόημα της σεξουαλικής ευλογίας. Η γυναίκα Ταύρος θα εκτιμήσει την τάση του Καρκίνου να φροντίζει όλες τις ανάγκες της καθώς και την επιθυμία της να φροντίζει το κορμί της. Ο άντρας Καρκίνος θα νιώθει πως τρέμουν τα πόδια του κάθε φορά που εκείνη βρίσκεται κοντά του, καθώς είναι σέξι, σταθερή και προκλητική. Γνωρίζει πως μπορεί να καταλάβει ακόμα και τα πιο κρυφά του συναισθήματα. Το σεξ ανάμεσά τους θα είναι στοργικό και παθιασμένο, ικανοποιητικό και ολοκληρωμένο. Η ένωσή τους είναι δυνατή και ίσως να μην χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουν λέξεις.

Αυτά τα δύο ζώδια μοιράζονται μία αγάπη για άνετο σπίτι και οικονομική ασφάλεια. Ο άντρας Καρκίνος θέλει η γυναίκα του α τον φροντίζει όλη μέρα, ενώ η γυναίκα Ταύρος ονειρεύεται να κακομαθαίνει έναν άντρα. Και οι δύο δίνουν πολλά στο σεξ και σίγουρα θα οδηγηθούν στην πραγματική αγάπη και όχι σε μία περιπετειούλα.

Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Καρκίνος θα μπουν σε μία μακροχρόνια σχέση αλλά με προσοχή στην αρχή. Ο άντρας Καρκίνος είναι κυκλοθυμικός, και η γυναίκα Ταύρος δεν έχει την υπομονή που απαιτεί η υπερβολική του ευαισθησία. Στον άντρα Καρκίνο θα λέγαμε πως η γυναίκα Ταύρος μπορεί να του δώσει την σταθερότητα που χρειάζεται. Πρέπει να την εμπιστευτεί και να βγει από το καβούκι του. Στην γυναίκα Ταύρο θα λέγαμε πως ο άντρας Καρκίνος είναι πιστός και θαυμάζει τη δύναμη και την υποστήριξή της.

Το ζώδιο του Ταύρου είναι αρκετά σεξουαλικό. Ο άντρας Καρκίνος το ίδιο, έτσι μαζί με το εκλεπτυσμένο άγγιγμα της γυναίκας Ταύρου, τα πράγματα ζεσταίνονται πολύ γρήγορα. Ο άντρας Καρκίνος είναι δεκτικός αλλά του αρέσει να κυριαρχείται κατά κάποιο τρόπο. Εκείνη θέλει στοργικούς ψιθύρους και φροντίδα. Η γυναίκα Ταύρος δεν θα κρατιέται να ολοκληρώσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Η ερωτογενής ζώνη του άντρα Καρκίνου είναι το στήθος ενώ της γυναίκας Ταύρου είναι ο λαιμός.

Αυτή η σχέση σχεδόν σίγουρα θα φτάσει στο γάμο. Η γυναίκα Ταύρος δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παρά να είναι ο εαυτός της και ο άντρας Καρκίνος θα εκτιμήσει την υπομονή και την αίσθηση καθήκοντος που την διακρίνει. Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Καρκίνος αποζητούν ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν χρειάζονται εξωτερική βοήθεια για να ικανοποιήσουν ο ένας τον άλλον.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u